Life&style

Ovo su najljepše ukrašene bundeve koje ćete vidjeti

Ukrasite dom bundevama na kojima ste oslikali cvijeće, ispisali tekst, zalijepili zlatne šiljke...

Dubljenje bundeva tradicija je koju vežemo uz nadolazeću Noć vještica, koja je kod nas s godinama sve popularnija. No bundeve mogu jednako tako biti odlična jesenska dekoracija doma, a umjesto dubljenja, možete ih obojiti, ukrasiti cvijećem, tekstom i drugim detaljima. Nedostaje li vam inspiracije, za vas smo pronašli čak 10 originalnih ideja, a ovakve bundeve do sada sigurno niste vidjeli i poželjet ćete bar jednu u svom domu:

1. Plave bundeve 'ispucale' teksture

 | Autor: The Happy Housie The Happy Housie Plavo-zelene bundeve jednostavno su predivne i daju osvježavajuću notu klasičnim jesenskim bojama. Otkrijte kako ih napraviti u ovom jednostavnom tutorijalu koji vas vodi korak po korak

2. Za Noć vještica

 | Autor: Linen, Lace & Love Linen, Lace & Love

Budite malo kreativni i umjesto izdubljivanja strašnih izraza lica, ove Noći vještica svojim bundevama dajte chic izgled zanimljivim natpisima. Najbolje od svega je što ovo ne zahtjeva od vas nikakve posebne umjetničke sposobnosti, a što vam je sve potrebno otkrijte na linku. 

3. Cvjetna bundeva

 | Autor: Craftberry Bush Craftberry Bush

Ova ručno oslikana bundeva definitivno otvara nove vidike i tjera nas da razmišljamo izvan okvira. Kopirajte ovaj ili osmilislite svoj zapanjujući dizajn kojeg ćete poželjeti držati na vidljivom mjestu u domu tijekom cijele godine. 

4. Ukrašene zakovicama

 | Autor: Cuckoo 4 Design Cuckoo 4 Design

Prubudite "divlju stanu" budneva zlatnim šiljcima i zakovicama. Otkrijte kako napraviti ovakve dekoracije u ovom brzom tutorijalu. 

5. Poprskane bojom

 | Autor: Suite One Studio Suite One Studio

Zlatna peteljka i poprskana plava boja odlična su kombinacija, a izrada ovakvih bundeva ne zahtjeva ni puno vremena ni truda. Pogledajte kako ih napraviti u manje od pola sata. 

6. Bundeva ili lopta za plažu?

 | Autor: Paint The Gown Red Paint The Gown Red

Još uvijek se ne možete oprostiti od ljeta? Onda će vas razveseliti ova bundeva koja će donijeti plažu u vaš doma. Sve što vam treba je tek nekoliko boja, a upute za izradu pronađite ovdje

7. Akvarel bundeve

 | Autor: Lines Across Lines Across Izaberite svoju omiljenu boju i stvorite akvarel efekt na bundevi obojanoj u bijelo. Iskušajte svoju kreativnost slijedeći ovih šest laganih koraka.

8. Pravo cvijeće

 | Autor: The Merry Thought The Merry Thought

Ovaj polumjesec oblikovan od cvijeća na crnoj bundevi, savršen je omjer slatkog i strašnog. Iskoristite svježe ili umjetno cvijeće; osmislite sami svoj detalj ili kopirajte ovaj sa slike

9. Porculanske bundeve

 | Autor: Craftberry Bush Craftberry Bush

Obožavate porculan i već ga imate u domu kao dekoraciju? Onda će se ove bundeve savršeno uklopiti u vaše okruženje. Pogledajte kako ih oslikati. 

10. Mramorne bundeve

 | Autor: Proper Proper

Teško je odoljeti ovim prekrasnim pastelnim bojama, a pogotovo u mramornom izdanju. Pogledajte kako napraviti ove bundeve u nekoliko laganih koraka

 

Photo: Craftberry Bush

Komentari 0