Life&style
Online trgovine za uređenje doma

Ovo su najbolje online trgovine za kupnju namještaja: 13 adresa da precool uredimo dom

  • Uređuješ dom, preuređuješ ili bi ga samo željela osvježiti pokojim dobrim komadom  stilski unaprijediti svoja četiri zida? 
  • Naravno, inspiraciju možeš pronaći na internetu, gdje možeš i pronaći izvrsne trgovine namještajem i stvarčicama za uređenje interijera
  • Donosimo ti 13 cool online trgovina za namještaj, dodatke za dom, dekor do kojih te dijeli samo nekoliko klikova

S vremena na vrijeme jednostavno je potrebna neka promjena kod kuće. Za to ne moraš rušiti zidove, postavljati novi parket ili miješati boju – dovoljno je nabaviti tek novi komad namještaja, ukrasni predmet ili čak mirisnu svijeću, jer oni mogu učiniti čuda i dati šik nadogradnju. Kako bismo ti uštedjeli dugotrajno istraživanje, sastavili smo popis od 13 doista sjajnih online trgovina namještajem za ljubitelje klasičnih stilova, za one koji prate trendove, minimaliste i ljubitelje luksuza. 

Bilo da opremaš svoj prvi stan, tražiš novi izgled svoje spavaće sobe ili želiš dom začiniti fora ukrasima, na našoj listi ima ponešto za svačiji ukus. A najbolji dio? Možeš naručiti svoje favorite direktno iz udobnosti svoje sofe - odabrali smo, naravno, sve brendove koji dostavljaju u Hrvatsku. 

Evergreeni

1. Connox

Connox je klasik među online trgovinama za namještaj i uređenje interijera. Web shop nudi namještaj i pokućstvo od etabliranih brendova do dizajnera u usponu. Bilo da su klasični, moderni ili nesvakidašnji, ljubitelji minimalističkih interijera doći će na svoje, kao i ljubitelji ekstravagantnog dizajna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Connox (@_connox_)

2. Wayfair

Wayfair je savršeno mjesto za one koji žele kupovati sve na prvi pogled i bez puno komplikacije. Ova internetska trgovina nudi nenadmašan izbor namještaja i dodataka za dom za velike i male budžete - čak možeš izvrsno opremiti svoj vrt i balkon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wayfair (@wayfair)

3. H&M Home

Naravno, svi smo kupovali cool modne stvari u H&M-u, ali jesi li ikada svratila u odjeljak „za dom“? Definitivno se isplati! Autentičan skandinavski stil, neobično posuđe i šareni stolnjaci koji će odmah unijeti dobro raspoloženje u tvoju kuhinju, bezbroj prefora ukrasa, nema čega nema...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by H&M HOME (@hmhome)

Za ljubitelje trendova i maksimaliste

4. Antropologie

Anthropologie je idealno mjesto za sve sa osebujnim stilom. Osim jedinstvenog izbora odjeće, modnih dodataka i darova, američki web shop odlikuje se s ljubavlju odabranom kolekcijom interijera i ukrasnih predmeta. Izvanredne lampe, razigrani jastučići i upečatljivi zidni ukrasi neodoljivi su svim ljubiteljima interijera.

5. Yoox

Ako tražiš ekstravagantne dizajnerske komade, zaviri u Yoox online trgovinu. Između stolnih lampi u obliku vrtnih patuljaka i stolica s gljivama, ovdje ćeš sigurno pronaći privlačne komade za svoju dnevnu sobu. Naš favorit: kategorija „Art“, gdje možeš kupovati ograničena izdanja umjetničkih djela, fotografija i knjiga za stoliće za kavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YOOX (@yoox)

6. Urban Outfitters

Vjerujemo da bi tvoj dom trebao biti platno za tvoju osobnost - pa ako želiš izraziti svoj osebujan stil unutar svoja četiri zida, ne moraš tražiti dalje od Urban Outfittersa. Maksimalizam, šarenilo i boemski glam je sve što ti treba za cool make-over interijera!

Luksuzni 

7. MyTheresa

Ovog münchenskog luksuznog trgovca na malo uvijek vrijedi posjetiti kada kupuješ online - a ne samo kada je u pitanju visoka moda! U MyTheresa kategoriji „Home & Living“ pronaći ćeš stilski izbor kućnog dekora kao i male komade dizajnerskog namještaja i dodataka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mytheresa (@mytheresa.com)

8. Artemest

Od Venecije do Amalfijske obale i od Firence do Milana, Artemest predstavlja najbolju vještinu majstora iz Italije. Ova platforma za luksuzni dizajn surađuje sa više od 1400 talijanskih obrtnika čije tehnike proizvodnje odlikuju stoljeća rada i truda. Ovdje ćeš pronaći izuzetan luksuzni namještaj i ručno rađene dodatke za dom koji će tvom domu dati poseban štih.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ARTEMEST (@artemest)

9. Luisaviaroma

Male su stvari te koje čine razliku. Zato Luisviaroma nudi niz sitnog namještaja i dodataka za dom kako bi tvojoj sobi dali top završni dodir. Razigrani ukrasni predmeti, retro izgled ili jednostavan nordijski dizajn - ovdje je zastupljen svaki stil. Osobito će ljubitelji neobičnog posuđa i kreativnog tekstila ovdje pronaći ono što traže.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUISAVIAROMA (@luisaviaroma)

 

Robert Pattinson Možda vas zanima Robert Pattinson dizajnirao je kauč po uzoru na onaj na kojem je spavao kao siromašni glumac Rubrika Life&style Life&style

10. Farfetch

Želiš dekicu od kašmira Brunello Cucinelli, tabure Missoni ili servis Dolce & Gabbana? Farfetch je tvoje šoping odredište ako želiš unijeti malo luksuza u svoja četiri zida. Nije baš idealno za one s ograničenim budžetom, ali ako želiš neki istaknuti komad namještaja,  investicija se definitivno isplati!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FARFETCH (@farfetch)

Od skandinavskog stila do šika seoske kuće

11. Ambiente Direct

Bezvremenski dizajn i elegantne siluete spajaju se kako bi tvom domu dale originalan štih. Bez obzira tražiš li malu nadogradnju ili potpuni preobražaj prostorije, uz Ambiente Direct snovi postaju stvarnost za minimaliste, ljubitelje vintage stila i trendsetere.

Oprema za dom, posteljina i još mnogo toga

12. Zara Home

Zara Home je raj za sve koji traže posebne dodatke za dom i prekrasne ukrasne predmete koji će tvom domu dati nešto posebno. Baš kao i modne kolekcije brenda, linija interijera uvijek je vrlo trendi.

13. Mango Home

Jesi li znala da Mango ima i dio „za dom“? Svatko tko voli mediteransku, elegantnu estetiku španjolskog brenda, zajamčeno će pronaći ono što traži uz sanjivu posteljinu, elegantne svijećnjake i predivno posuđe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANGO (@mango)

Možda vas zanima Malo tko će ostati ravnodušan na retro namještaj i tapete domaćeg handmade brenda Rubrika Life&style Life&style
Photo: Instagram @loberon_de

Komentari 0