Life&style

Ovo nam treba! U prodaji je Kviki s dva nova genijalna okusa: gin tonic i rum kokos!

  • Što kažeš na izbalansiran okus gin tonica te ruma i kokosa u hrskavim čokoladnim bombončićima?
  • Vjerojatno ćeš onda potrčati po nove Kviki Choco LOLs koje dolaze u ova dva genijalana okusa
  • Podravkina nova izdanja zapravo ne sadrže alkohol, a užitak pružaju užitak od 84% čokolade u ukusnim bombonima 

Zašto toliko volimo blagdansko razdoblje? Jedna od razloga je i sigurno veselje jer ćemo nepca razmaziti preukusnim slasticama s onim dobrim poznatim mirisima i okusima, a u tome nam sigurno pomaže i Podravka! Naime, koprivnička tvrtka ovih dana je tržite je izbacila novi okus popularnih slatkih ‘okruglica’  Kviki Choco Lols kojima će se posebno radovati odrasli zbog genijalnih alkoholnih okusa gin tonica i rum kokosa!

Možda vas zanima Želimo isprobati! Lindt ima nove bombone u kombinaciji bijele čokolade i komadića lizalice Rubrika Life&style Life&style

Choco LOLsi pod dječjim brandom Kviki dosad su ti sigurno bili poznati u pet okusa: crna i bijela čokolada, naranča, jagoda i malina. Čini se kako je obitelji ovih poznatih slastica, Podravka htjela priključiti i roditeljska izdanja na čijim pakiranjima ipak nema popularnog Kvikija koji je bio zaštitni znak čokoladnih dječjih bombona. 

No, važno je napomenuti da ove slatke kulice zapravo ne sadrže alkohol, a sladokusce će zadovoljiti 84 postotnim udjelom čokolade. 

‘’Glavni sastojci: užitak, zabava i zaokružen, izbalansiran okus Gin tonica! Kviki Choco LOLs su prilika da svoj vlastiti party nosiš sa sobom u džepu ili ruksaku, svakoga dana u tjednu. Neodoljive, slasne LOLs kuglice od mliječne čokolade začarat će te na prvi zalogaj, čim otkriješ ovu nepobjedivu kombinaciju okusa’’, napomenuli su iz Podravke.

 | Autor: Podravka Podravka

Ljubitelji egzotičnijih okusa možda će se radije odlučiti za kokos u bijeloj čokoladi, okupan aromom ruma u sasvim hrskavom izdanju. 

Možda vas zanima Stigao je novi okus Twix čokoladice - Cookies and Cream. Super vijest je da ga ima i u Hrvatskoj! Rubrika Life&style Life&style

‘’Egzotični užitak ovoga puta dolazi bez alkohola, no s ugrađenom sklonošću druženjima, izletima i dobroj zabavi’’, tvrde iz Podravke. 

 | Autor: Podravka Podravka

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, mnogi su ovo prošireno izdanje alkoholnih okusa pozdravili s ushićenjem. Blagdansko vrijeme je upravo postalo još ukusnije!

Photo: Miss7/PR

Komentari 0