Life&style

Ovo je Sneki, ubojica celulita - na čiji se tretman čeka mjesecima!

Vlastite klijentice su je prozvale "Sneki, ubica celulita", a njezine Instagram objave postale su toliko viralne da ozbiljno razmišljamo otići preko granice na tretman...

Ona je jedina maserka u Srbiji koja se drvenim valjkom bori protiv najvećeg ženskog neprijatelja - celulita, a zbog njenih gotovo viralnih "prije i poslije" fotografija zainteresirale smo se za maderoterapiju i otkrile sve o ovoj, trenutno najpopularnijoj metodi uklanjanja celulita. Drveni valjak, koji zove svojom "buldožerkom", proizvela je sama i čvrsto stoji iza toga da je upravo ona prava smrt za celulit. Aha jesmo spomenuli da se na tretman kod Sneki doslovno čeka i po šest mjeseci?! Wow.

Srpsku maserku Snežanu Rulić prvi smo puta primijetili na Instagramu. Zbog svojeg nadasve komičnog Instagram imena - Sneki ubica celulita odmah nas je zaintrigirala. Već na prvi letimični pogled bilo nam je jasno da kod Sneki na masaže dolaze brojne srpske pjevačice, glumice i modeli te da ne skrivaju oduševljenje rezultatima ove anticelulitne terapije. 

Snežana se maderoterapijom bavi posljednjih pet godina, dok je godinama prije toga radila obične ručne anticelulitne masaže u jednom kozmetičkom salonu. Nakon što je primijetila da takav tip masaža ne daje dovoljno dobre rezultate, okrenula se novoj anticelulitnoj metodi.

Maderoterapija je tehnika masaže poznata i kao terapija sa specijalno izrađenim drvenim valjcima, takozvanim oklagijama. Sneki kaže da je sama osmislila, dizajnirala i izradila svoje oklagije koje već i nakon prvog tretmana garantiraju vidno manje celulita, ali i smanjenje obujma tijela. 

Moramo priznati da ovo stvarno izgleda kao ubojstvo za celulit...

Photo: Instagram

Komentari 0