Life&style

Ovo je profil zbog kojega ćeš biti sretna što nisi blogerica!

Da, Insta Repeat pomalo ismijava blogere i blogerice kojima je (očigledno) ponestalo kreativnosti. Ili je nisu ni imali? Hm...

Istina, i mi stalno scrollamo profile brojnih blogera i blogerica i gledamo ih s velikim oduševljenjem. Da, i mi želimo takav život. I zavidimo im na super fotkama. Ali (uvijek postoji ALI), nisu ni oni svi tako savršeni kako nam se čini. Ok, možda i jesu barem približno savršeni, ali nisu baš kreativni (čast iznimkama). To nam je samo potvrdio jedan zanimljivi profil na Instagramu i, da ne lažemo, oduševio nas je. 

Možda vas zanima Ova sjajna web stranica omogućuje ti da fejkaš cijeli život Rubrika Life&style Life&style

 

 

Person sitting alone in front of body of a lake 🙈 #personaloneinthewild

A post shared by Insta Repeat (@insta_repeat) on

Riječ je o profilu insta_repeat koji na poseban način "ismijava" brojne Insta face. I to ne radi ni malo neukusno što potpuno lajkamo! Iza njega stoji 27-godišnja anonimka s Aljaske, kojoj je, kako kaže, cilj kritizirati nedostatak originalnosti kod blogerskih fotografija. Budući da se bavi filmskom umjetnošću, možemo razumjeti njezin "bijes" zbog neoriginalnosti fotografija. ''Umjetnici mogu upasti u rutinu, no mislim da je ovo što se događa s Instagramom ekstremnije'', otvoreno je priznala za portal Bored Panda

 

 

A post shared by Insta Repeat (@insta_repeat) on

 

 

A post shared by Insta Repeat (@insta_repeat) on

Profil je otvoren početkom lipnja ove godine, a u samo tri mjeseca prikupio je 241 tisuću pratitelja. Posebno nas je nasmijao i opis profila koji glasi: Déjà Vu Vibes. Wander. Roam. Replicate. (Déjà Vu vibracije. Lutati. Skitati. Ponoviti.) Samim tim daje nam naslutiti svoju svrhu i ironiju. Objavljeno je čak 111 kolaža fotografija koje prikazuju nizove jednakih fotografija, točnije ideja. Ono što je najbolje, svaki bloger i blogerica, koji imaju jednu od istih fotografija u nizu, označeni su u objavi. Tako ih, zapravo, autorica javno proziva.  

Možda vas zanima #InstaBoyfriend: kako je fotka s odmora zapalila internet Rubrika Life&style Life&style

 

 

A post shared by Insta Repeat (@insta_repeat) on

Zahvaljujući ovom profilu malo smo više zavoljeli svoje (originalne), a malo manje blogerske (neoriginalne). Sada znamo kako se ne trebamo fotkati na nekoj od popularnih lokacija ako se ne želimo i mi pronaći u nekom od kolaža. A mi doista to ne želimo! 

Photo: Instagram @haileybieber

Komentari 0