Life&style

Disney zapošljava! Gdje se trebamo prijaviti?

Tete u vrtiću za pse, kušači novih vrsta sladoleda ili jednostavno travel blogeri… Doista, ovo su jedni od najzabavnijih i najljepših poslova na svijetu. A trenutno se njima pridružio još jedan novi posao…biti dio Disney posade!

Ako si ikad pomislila da bi bilo prekrasno živjeti u carstvu savršenih Disney likova? Uz omiljene zabavne parkove diljem svijeta, Disney je poznat i po brodu na kojem se posjetitelji druže s Mickyjem i Minnie. Radi se o Disney Cruise Lineu, cruise putovanju koji posjećuje najfascinantnije lokacije svijeta.

Svi koji traže posao, a ovih dana se nekako uspiju dovesti do Velike Britanije mogu se prijaviti za ovaj dream job. Naime, Disney traži postavu “koja će putovati svijetom i uveseljavati sve oko sebe”. A veseli Disney brod traži baš sve – od make up artista, do kuhara preko elektrotehničara, sobarica i plesača.

No, u ovoj Disney priči ništa nije obično. Recimo, make up artisti će raditi make overe i pretvarati posjetitelje broda u Disney likove, dok će kuhari i konobara posluživati hranu kakve se ne bi posramili niti crtani likovi iz Disneyevih gozbi.

Što se sve nalazi na Disney cruiseru? Bazeni, beauty saloni, luksuzni spa i neodoljivi raskošni slapovi. Prosječna plaća? Od 1500 do 2500 funti. Biti veseo od 0 do 24, putovati svijetom, zabavljati se s gostima i biti dio Disney tima čak i na Bahamima? Da, može odmah! Gdje se trebamo prijaviti?

Photo: Instagram

Komentari 0