Life&style 29. studenoga 2019.

Ovo je nova tehnologija koja lice održava mlađim i svježim

U posljednjih nekoliko godina beauty svijet vrti se oko njege kože. Istražuju se novi sastojci i tretmani, neprestano se razmjenjuju savjeti i preporuke koje proizvode koristiti za njegovaniji i ljepši izgled. Jedno je sigurno, ono što može podignuti njegu kože na višu razinu je inovativna tehnologija.

Mnoge svjetske zvijezde obožavaju inovativne salonske tretmane lica, ali jedan takav tretman može koštati pravo bogatstvo te si ga ne mogu svi priuštiti. Ono što je nedavno predstavljeno u svijetu, a sada i kod nas, je cjenovno prihvatljiva inovativna tehnologija koja donosi izvanredne rezultate.

 | Autor:

POKREĆE KOŽU ISPOD POVRŠINE

Nova tehnologija koja lice održava mlađim i svježijim zove se OxyGeneo i rezultat je naprednih istraživanja izraelske beauty-tech tvrtke Pollogen. OxyGeneo tehnologija pruža jedinstven pristup tretmanima lica. Regrutira prirodne fiziološke procese iz naše kože koji povećavaju razinu kisika u koži i postiže izuzetne rezultate.

Svoju kožu izlažemo mnogim negativnim elementima poput oštrih zraka sunca ili zagađivača zraka, a oslobađanje prirodnog potencijala kože povećanjem razine kisika u stanicama kože ključ je OxyGeneo tehnologije.

Za razliku od drugih tehnologija, OxyGeneo koristi prirodni kisik iz unutrašnjosti kože što rezultira učinkovitim liječenjem i neposrednim rezultatima. Cilj razvoja OxyGeneo tehnologije je tretmane za uljepšavanje lica iz beauty salona preseliti u vlastite domove.

 | Autor:

GENEO PERSONAL UREĐAJ ZA OKSIGENACIJU LICA

Iz OxyGeneo tehnologije razvio se ultimativni premium uređaj za oksigenaciju lica – Geneo Personal. Geneo Personal bazira se na inovativnoj OxyGeneo tehnologiji i pruža 3 u 1 iskustvo – čišćenje, piling i oksigenacija. Za razliku od nekih uređaja za lice s kojima utrljavate mjehuriće zraka po licu, Geneo Personal svojim djelovanjem potiče kisik ispod površine kože te ga dovodi do stanica kože. To pomaže pojačavanju cirkulacije u sitnim krvnim žilama, što rezultira pomlađenom kožom te svježem i mladom izgledu.

 | Autor:

 | Autor:

Geneo Personal uređaj može se koristiti na raznim tipovima kože, dobi i potreba, što ga čini savršenim rješenjem za kontinuirano održavanje kože lica, za ciljano liječenje specifičnih stanja kože te za poticanje mladog i svježeg izgleda kože.

 | Autor:

ROX Beauty službeni je zastupnik Geneo Personal uređaja na našem tržištu, a više možete saznati upravo na ROX Beauty web shopu.

Komentari 0