Life&style

Ovo je najneukusnija fotka vjenčanja ikad. Ne, ne ova...

OK, klišejizirane fotografije vjenčanja svima su dosadne. Ali s ovom fotkom mladenci su ipak otišli malo predaleko. Ne, ne s ovom iznad teksta...

Dan vjenčanja trebao bi biti najljepši dan u životu. A zadaća službenog fotografa je da taj dan učini najljepšim za sva vremena ovjekovječujući to na najčešće presladunjavim fotografijama. Koje onda sva rodbina i prijatelji kasnije moraju sa zanimanjem pregledavati. Najzabavije ispadnu tek one kad se zabava otme kontroli pa nitko više ne pazi na eleganciju i pristojnost. 

No, za onaj službeni dio, zna se kako treba izgledati. Najčešće fotografije sa svih vjenčanja nalikuju jedne drugima, tek uz male varijacije. Ili malo veće varijacije. Pritom se o ukusima ne može raspravljati. Međutim oko ove smo se složili: to je najneukusnija fotka s vjenčanja koju smo ikad vidjeli! 

Raspojasani (pijani?) mladoženja na slici je spuštenih hlača, boca cuge (Šampanjca? Kako otmjeno!) mu je u rukama - nedostaje još samo pištolj, a ispred njega mlada – koja ga oralno zadovoljava. Na najljepši dan u njenom životu. Je li ga tako zamišljala?

Dobro, možda bi netko mogao zaključiti da je njemu to doista bio najbolji dan u životu… Ali usprkos tome se pitamo: što je s tim ljudima, pobogu?! Ako je šala, nije baš najbolje uspjela, a nismo sigurni ni je li šala... 

Photo: Thinkstock

Komentari 0