Life&style

Ovo je jedna od najpopularnijih ski destinacija Hrvata, a mi te vodimo tamo. Saznaj kako!

Ako voliš zimu i snijeg i želiš naučiti skijati, ovo će te oduševiti jer ti poklanjamo dva noćenja u jednoj od napoželjnijih skijaških destinacija. Pogađaš o kojem mjestu je riječ?

Zaljubljenici u zimu, snijeg, zimske sportove i kuhano vino nerijetko svoje zimske godišnje odmore provode na nekima od skijališta diljem Europe, a mi znamo koja je najpoželjnija destinacija Hrvata! Riječ je o austrijskom skijalištu Nassfeld koje se nalazi odmah uz talijansku granicu u južnom području Alpa između brda i jezera i jedno je od top 10 austrijskih skijališta. Osim što je ondje snijeg zagarantiran, u Nassfeldu ne nedostaje ni sunca jer je upravo ondje najviše sunčanih sati u cijelom alpskom području.

 | Autor: Getty Images Getty Images

Uz puno sunca i snijega, skijalište Nassfeld se može pohvaliti izvrsnom infrastrukturom, točnije s 30 grijanih liftova na skoro 300 hektara staze, vučnicom te s osiguranom pomoći za uspon za djecu. Spuštanje je moguće po različitim stupnjevima zahtjevnosti (što posebno veseli skijaše), a ondje se nalaze i tri osvijetljene staze za sanjkanje te 55 kilometara planinarskih staza za zimsko pješačenje.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Pazi dalje! I zaljubljenici u dobru hranu ondje će doći na svoje. Naime, bogata gastronomska ponuda u kombinaciji dvije kulinarske tradicije razmazit će baš svačije nepce, a dostupna je široka paleta alpsko-jadranskog kulinarstva s 25 koliba na stazama, talijanskih pizzeria i drugih odličnih lokacija. Hedonizma ne nedostaje ni u ležaljkama smještenim pod suncem gdje skijaši nerijetko uživaju u predivnom pogledu na planinsku panoramu, u tematskim barovima s namještajem u lounge stilu i uz zvukove bendova koji nastupaju uživo. 

Ono što oduševljava sve posjetitelje je i činjenica da se većina smještajnih objekata nalazi tik uz stazu, a za goste koji su smješteni u blizini dolinske postaje Millenium-Expressa do dolinske postaje prevozi besplatni "shuttle" prijevoz. Osim toga, Nassfeld je odlična polazišna točka i za različite izlete u ostale dijelove regije. I za kraj, ne smijemo zaboraviti na cijene koje su vrlo pristupačne i povoljne u odnosu na ostala alpska područja. Trebaš još razloga da ga posjetiš? I mi mislimo da ne i imamo još jednu odličnu vijest!

 | Autor:

miss7 ti u suradnji s BTRAVELOM poklanja najam apartmana za dvije osobe za tri noći od 13. do 16. prosinca 2018., uz dvije ski karte koje traju dva dana (od 14. do 15. prosinca). Uz to, sudjelovat ćeš na DJ partyju, besplatno testirati Head skije i učiti skijati s učiteljima BTRAVEL SKI TEAMA! Sve što trebaš je odgovoriti na pitanje: Zašto želiš naučiti skijati i pomaknuti svoje granice?

Prijavi se i pomakni ih s nama! Pravila nagradnog natječaja možeš pročitati ovdje.

Dobitnica nagradnog natječaja je Antonija Rogić! Čestitamo!

Photo: Getty Images

Komentari 0