Life&style

Ovo je 10 komedija zbog kojih će 2018. biti još zabavnija

Ako misliš da je 2017. bila za plakanje, čekaj samo da saznaš kakvi te filmovi očekuju u kinima ove godine. Oni uz koje ćeš proplakati od smijeha!

Prošla godina nije bila plodno tlo za komedije. A kako je najbolje započeti godinu nego uz brdo smijeha, i maaaalo kokica. Dobro, ne baš malo kokica. Uz puno kokica i društvo koje voli smijeh jednako kao i ti.

"The Clapper", (26.1.)
Znaš li one smiješne stvari s TV prodaje koje se prodaju pred publikom i uvijek bude neki tip iz publike koji "ima pitanje"? E pa baš takav tip je Eddie Krumble, koji se iza brkova i šešira skriva dok postavlja sasvim očita pitanja o valjanosti nekog proizvoda. Dok mu cvjeta televizijska karijera upoznaje prodavačicu na benzinskoj postaji. Kako njihova veza napreduje, slučajno i Eddiejev identitet bude razotkriven. I tu nastaju problemi. Mediji ga praktički počinju proganjati. Eddiejeva nova djevojka nije oduševljena tom iznenadnom pozornosti koju im pridaju. Hoće li njihova veza uspjeti? Radnja obećavajuća, a dodatan plus je i prezgodni Adam Levine u sporednoj ulozi.

"Noć igre" (23.2.)
Koliko uzbudljivo zvuči kada te stari prijatelj pozove da dođeš na partiju igre slične Cluedu? Netko iz ekipe je ubojica, a ostatak društva mora otkriti o kome se radi. No, što kada se igra i stvarni život pomiješaju? U kuću upadaju razbojnici koji kreatora igre otimaju, a ostatak urnebesnog tima ga pokušava pronaći.

"Gringo" (9.3.)
Farmaceutska industrija ima jedan od najjačih lobija u svijetu, a kada se u priču upetlja i marihuana koja ima terapeutska svojstva, znaš da se radi o komediji koja će osigurati navale smijeha. Američki biznismen se nađe u meksičkim pustopoljinama gdje ga se dočepaju lokalni narko dileri. Iz cijele po život opasne situacije ga trebaju izvući kolege koji misle da oteti biznismen treba malo očvrsnuti. Jednu od glavnih uloga i ulogu producentice ima predivna Charlize Theron, što je razlog više za pogledati ovu urnebesnu komediju.

"Krš i lom 2" (9.3.)
Likovi Ralph i Vanellope odlaze daleko u bespuća interneta kako bi popravili sve što ne valja u jednoj arkadnoj igrici. Znaš što to znači? Da će na temu ovog crtanog filma doći brdo odličnih meme-ova i GIF-ova. "Krš i lom" je jedan od boljih crtanih filmova koje smo pogledali proteklih godina...

"Neće moći ove noći (6.4.)
Da su roditelji uvijek brižni i  htjeli bi da njihove curice ostanu nevine do kraja života, potvrđuju i ovi roditelji. Kada saznaju da njihove 3 kćeri na maturalnoj večeri pokušaju izgubiti nevinost, učinit će sve da ih spriječe. Pa i odigrati neke alkoholne igre koje definitivno nisu postojale u njihovoj mladosti... Jednu od mama glumi i fantastična komičarka Leslie Mann, tako da smijeha sigurno neće nedostajati.

"Deadpool 2" (18.5.)
Ovaj antijunak kojeg glumi prezgodni Ryan Reynolds nas je već nasmijao do suza u prvom filmu iz 2016. godine. Sada slijedi još smješniji nastavak, a Deadpool je jednako nezaustavljiv. I potpuno lud, da...

"Oceanovih 8" (8.6.)
Ovaj dugoočekivani film ima fantastičnu žensku postavu. Zaboravi na dečke Dannyja Oceana, jer sada stvar u ruke preuzimaju Sandra Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchett, pa i Rihanna. Naravno, radi se o grupi vrhunskih prevarantica kojima je zadatak ukrasti jako skupu ogrlicu iz Metropolitan muzeja. I to za vrijeme najglamuroznije modne večeri - Met Gale.

"Izbavitelji 2" (15.6.)
Ovaj hvaljeni Pixarov crtić dobiva nastavak. Sada se za spašavanje svijeta brine Elastigirl, koja supruga ostavlja doma da se brine o djeci. Najmlađi član obitelji Jack Jack ima moći kojih obitelj još uvijek nije svjesna...

"Mamma Mia 2" (20.7.)
Nakon glazbenog filma koji je polučio fantastičan uspjeh, slijedi nastavak. Nakon ludih majčinih provoda, i Sophie (Amanda Seyfried) je došla u sličnu situaciju -  ne zna tko je otac njezina djeteta. Donna (Meryl Streep) je umrla, ali Donnina najbolja prijateljica odluči Sophie ispričati priču u njezinom rođenju. Radnja se vraća nekoliko desetljeća unatrag i u središte pozornosti stavlja Donnu i njezina tri muškarca. I Sophie će konačno doznati tko joj je otac, izgleda...

"Suludo bogati Azijci" (17.8.)
Ovo je film nastao po hvaljenoj knjizi iz 2013. godine. U glavnoj ulozi su mladi azijski par. Chu, Azijatkinja rođena u Americi odlazi u Singapur na vjenčanje najboljeg prijatelja svog novog dečka. I tamo otkriva da je odabranik njezinog srca ludo bogat, ali to nikako ne želi otkriti njoj. U ovaj film se polažu velike nade tako da jedva čekamo ljeto kada "Suludo bogati Azijci" stižu u kina.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0