Life&style 18. studenoga 2019.

Ovih pet mirisa oduševit će vas ove zime

„Dobre cijene u svako vrijeme“ u dm-u znače i do 40 posto popusta na mirise

Ako ove zime nekoga želite obradovati savršenim poklonom ispod božićnog drvca ili se sami istaknuti posebnim mirisom koji će okretati glave za vama kako budete prolazili zaleđenim ulicama ili okićenim prostorijama, svratite u dm što prije i odaberite mirise koji su trajno sniženi i do 40 posto u sklopu koncepta „Dobre cijene u svako vrijeme“. Evo pet četiri koji su dostupni na policama dm-a, a kojima ćete ove zime oduševiti osjetilo njuha!

 | Autor:

Rock Filius Vetiver Rock perfume extract, 50 ml

Muškarci i žene mogu uživati u ovom toplom i slatkastom ekstraktu parfema, prvom mirisu modnog hrvatskog modnog brenda Rock Filius. Ovaj će vas miris oduševiti jer se radi o ekstraktu parfema, što znači da svojom visokom koncentracijom mirisnih nota pruža postojanost na koži do 12 sati! Glavne mirisne note su drvenaste, slatke i aromatične, a dostupan je ekskluzivno u dm-u po cijeni od 289,90 kuna.

Dior Sauvage, edp 60 ml

Bez preuveličavanja, remake parfema Dior Sauvage jedan je od najvećih pogodaka u parfemskoj industriji u posljednje vrijeme. Ako nikada niste osjetili Sauvage, to vam je onaj miris za kojim se ste vjerojatno okrenuli već nekoliko puta u trgovačkim centrima i na gradskim trgovima. Radijalan i bezobrazno dugotrajan, osvojit će vas svježim bergamotom i prigušenim paprom. Cijena Sauvagea u dm-u iznosi 599,90 kuna.

Lancome La vie est belle, edp 30 ml

Život je lijep… osobito u vrijeme adventa. Ako ste i vi jedni od onih zaljubljenika u lampice, cimet, okus kuhanog vina i slasnih uličnih delicija, ovaj slatkasti parfem koji svoju nježnost i ozbiljnost duguje vaniliji i voćnim notama kao stvoren je za vas. Lancome La vie est belle umirit će gotovo svaki nos, ali će istovremeno pružiti i osjećaj slobode i razigranosti jer nije tipičan ženski miris kojeg biste odjenuli za neku posebnu prigodu. Ako ste otvoreni za nešto novo, u dm-u isprobajte parfem Lancome La vie est belle i počastite se za blagdane jer je njegova cijena 399,90 kuna.

Bvlgari Man in Black, edt 30 ml

Direktan ste muškarac koji zna što želi i fokusiran je da u tome i uspije? Ako se prepoznajete u ovom opisu, Bvlgari Man in Black kao stvoren je za vas! Tople začinske note miješaju se s drvenastima, dok se u pozadini može osjetiti miris kože. Prema ocjenama mnogih zadovoljnih korisnika, idealan je za zimu jer niske temperature obuzdavaju temperament mirisa i čine ga postojanim na koži. Isprobajte ga u dm-u i nabavite po cijeni od 299,90 kuna.

Više informacija potražite na internetskoj, ili na Facebook i Instagram stranici dm-a.

Komentari 0