Life&style

Ovih 6 znakova prije će puknuti nego zadržati tajnu za sebe

OK, ovdje ne računamo najbolje prijateljice, one su znak za sebe i čuvaju sve tvoje tajne, no ostali...

Možda smatraš da neke intimne tajne možeš otkriti i prijateljici s posla, znanici s kojom šećeš psa, rođaci s kojom nisi bliska... Pa, možeš, ali osobe s kojima te ne veže vrlo čvrsto prijateljstvo (koje podrazumijeva i potpunu diskreviju), ne osjećaju uvijek obavezu šutjeti kad je neki sočan podatak u pitanju. Em su neki ljudi brbljaviji sami po sebi, em neki trač vole više od drugih, neki uživaju kad šokiraju truge nekim neočekivanim detaljem o nekome... A i zvijezde djeluju na nas na doista različite načine – pa neki jednostavno ne mogu sačuvati tajnu za sebe. Osobito pazi ako je riječ o jednom od ovih šest znakova…

Strijelac

Nažalost, Strijelci uopće nemaju takta. Često uopće ne razmisle dva puta pa zbog te tvoje nesmotrenosti otkriju tajnu čak i svoje najbolje frendice. Osobe rođene u znaku Strijelca često čak ni tada ne shvaćaju kakvu su napravili pogrešku. 

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi najbolje se ljube Rubrika Love&Sex Love&Sex

Blizanci 

Ovaj zvjezdani znak želi da ga svi vole. Stoga mu nečija tajna može pomoći da se sprijatelji s nekim. Od straha da se nekome neće svidjeti, Blizanci brzo zaborave da nije u redu otkrivati tuđe tajne. 

via GIPHY

Ovan 

Pošto sami Ovnovi nemaju gotovo nikakvih tajni i srce nose na jeziku, smatraju kako nije loše naglas reći sve, čak i ono što su im prijatelji rekli u povjerenju. Dakle, budi jako oprezna što im pričaš - oni jednostavno smatraju da je ispravno nemati tajni nego ići u glavu! 

Djevica 

Doduše, Djevice neće odmah izbrbljati neku tvoju tajnu, ali ona ipak nije sto posto sigurna kod njih. Naime, osobe rođene u znaku Djevice lako dođu u napast da nešto što si im rekla u povjerenju koriste protiv tebe, kako bi ti dale do znanja da te „imaju u šaci“. Ukratko, mogu biti baš zločeste. 

via GIPHY

Škorpion 

Škorpioni su slični Djevicama. Vole manipulirati i za to su im tajne idealne. Tako uvijek imaju adut u rukavu. Ovaj horoskopski znak neće puno toga izbrbljati, ali ipak moraš paziti što ćeš im reći u povjerenju. 

Vodenjak 

Vodenjaci su često egoistični. Vrlo su ambiciozni te žele postići ono što su si zacrtali – na bilo koji način. Ako će im u tome pomoći otkrivanje nečije tajne, bez pardona će je izbrbljati. 

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

 

Photo: Thinkstock

Komentari 0