Life&style
Ovi kolačići idealni su za blagdanski stol, a mogu biti i super poklon

Ovi kolačići idealni su za blagdanski stol, a mogu biti i super poklon

Blagdani su već tu i svi smo u niskom startu, spremni da završimo božićne delicije. Torte, keksi, medenjaci, sve su to vjesnici božićnih radosti koje poznajemo i volimo

No, jeste li spremni okušati se u manje tradicionalnim varijantama poznatih slastica?

Magični medenjaci – raspucanci spoj su najboljih karakteristika već nam poznatih kolačića. Ovo je savršen last-minute recept jer vam ne treba ni strpljenje, ni kalupi, ni puno vremena, a ovi raspucanci izmamit će osmijeh na svako lice i mrvice na svaku majicu. Ako pak želite isprobati nešto malo izazovnije, torta od cimeta i karamele od datulja pun je pogodak. Dok se okusi karamele od datulja i badema zaigrano isprepliću, cimet ispunjava dom najljepšim božićnim mirisom.

Za one koji nemaju više od pola sata za pripremu keksića, ovo je pravi recept za vas. Najbrži keksi ikad zahtijevaju vrlo malo sastojaka i vrlo malo vremena. Ispecite kolačiće i odmorite! S druge strane, keksi vrlo zanimljive i bogate kombinacije okusa pozivaju vas da se okušate u sljedećem receptu. Kolačići s đumbirom i čokoladom na nevjerojatan način spajaju topao i intenzivan okus đumbira s bogatom čokoladom, a priprema je toliko jednostavna da ne možete pogriješiti!

U slučaju da još ne znate što nekome pokloniti, lijepo upakirani kolačići s personaliziranom porukom idealan su dar; domaće, osobno, ukusno i oku ugodno! I upamtite, božićna čarolija ne jenjava sve dok ima kolača!

Ukoliko želite da vaše poslastice budu još posebnije, predlažemo da ih pripremite uz pomoć organskih proizvoda dmBio marke koji su proizvedeni od pažljivo odabranih sastojaka iz ekološkog uzgoja. Sastojke za ukusan Božić možete pronaći u prodavaonicama dm ili u dm online shopu, gdje vas čeka još puno blagdanske inspiracije.

 

Photo: dm.hr