Life&style

Ovi horoskopski znakovi su najveći suparnici

S nekim ljudima se jednostavno ne slažeš i često se svađate? Možda je tome kriv horoskopski znak!

Određeni karakteri se jednostavno ne podnose! Različiti su i često započinju diskusije. Ti se znakovi stalno nalaze u nekoj međusobnoj borbi i natjecanju te se smatraju suparnicima. Ako su ti ove situacije poznate, možda je riječ o različitim zvjezdanim karakteristikama…

1. Ovan i ovan 

Kad se sretnu dvije žene rođene u znaku ovna, brzo može planuti požar. Obje su tvrdoglave i „sudaraju se nemilice“. Ovan ne zna priznati kad je u krivu ili kad je napravio nešto loše. Za to su previše ponosni. Zbog svega toga je teško spriječiti borbu među dvije ovnice. 

2. Ovan i vaga 

Vaga ima sanjiv karakter i pogled na svijet te je slobodan duh. Ovan je kompletna suprotnost – živahan je i voli imati sve pod kontrolom. Kad se susretnu, ne mogu nikako pomiriti svoje različite poglede na svijet i život. 

3. Bik i lav 

Horoskopski znakovi bik i lav nisu dobar prijateljski par. Premda čak u ljubavi mogu pronaći zajednički jezik, prijateljska veza često je povezana sa svađom. Nikako se ne mogu složiti i uvijek imaju različita mišljenja. 

4. Blizanci i blizanci 

Dva blizanca će se u prijateljskoj vezi međusobno izludjeti. Zbog sličnih karaktera brzo započnu žučnu diskusiju i sukob. Blizanci se bolje slažu s drugim horoskopskim znakovima. 

5. Rak i riba 

Ova dva osjetljiva znaka obično se dobro slažu s puno ljudi. Međutim, kombinacija raka i ribe brzo može završiti svađom, jer se oboje ne smatraju međusobno ozbiljnima.

6. Škorpion i vodenjak 

Škorpioni i vodenjaci su potpuno različite osobe pa se zbog toga ne razumiju osobito dobro. Škorpion voli imati sve pod kontrolom, dok je vodenjak puno opušteniji. Moćna osobnost škorpiona čini blagog i nježnog vodenjaka ugroženim, pa ova dva horoskopska znaka brzo postanu suparnici. 

Photo: None

Komentari 0