Life&style

Ovi horoskopski znakovi nisu čudni - već vrlo inteligentni

Nekada ih nazivalo štrebericama i štreberima, ali osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima često su nadprosječno inteligentne i često ih se podcjenjuje

Kad su bili djeca ili tinejdžeri, teško ih je bilo procijeniti. Pa čak i danas se ova četiri znaka stavljaju u pogrešne ladice…

Ovan 

Osobe rođene u znaku ovna nikada se ne guraju tamo gdje se ne osjećaju dobro. Tamo gdje se cijeni njihovo znanje, tamo se osjećaju OK. Ako nekoga ne zanimaju njihove sposobnosti, taj nikad neće imati posla s ovnom i za njega će ovaj horoskopski znak uvijek biti zagonetka. Šteta – jer od ovnova se jako puno može naučiti. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Vaga 

Osobe rođene u znaku vage su totalni štreberi, ali često prevare ljude oko sebe jer snažno zrače seksepilom. Razlog tome je njihovo samopouzdanje te odlučnost. Vage uvijek ostvare ono što si zacrtaju. One uvijek rade i govore što god žele. Osobito se razlikuju do drugih po načinu odijevanja – jednostavno ne žele pripadati masi. 

Strijelac 

Ako osoba rođena u znaku strijelca vjeruje da nešto ima smisla, to će napraviti. Svejedno mu je odgovara li to ustaljenim normama i što drugi misle o tome. Stajati satima na kiši kako bi dobili ulaznicu za koncert ili fotografiju omiljene zvijezde? To strijelcima nije problem. Oni žive u svom svijetu. Međutim, tko ih uspije posjetiti u tom njihovom svijetu, zarazit će se strašću. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Jarac 

Osobama rođenima u znaku jarca ne pada lako međuljudska interakcija. Čavrljanje je za njih strava i užas. Zašto razgovarati o vremenu i poslu, kad ima toliko zanimljivijih i napetijih tema? Jarac je pametan, povučen i često luta svojim mislima. Kad jarac sretne istomišljenika, onda se oni zajedno utope u njihovom misaonom svijetu, sretni i radosni. 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • doris12

    Upravo sam platio 6562 € koji rade na mom laptopu ovog mjeseca. A ako mislite da je cool, moj razvedeni prijatelj ima dvije male djece i napravio više od € 8k u prvom mjesecu. Izgleda da je tako dobro zaraditi ... prikaži još!