Life&style

Ovi horoskopski parovi bit će najbolji roditelji

Ako ti i tvoj partner pripadate sljedećim horoskopskim znakovima, spadate među superroditelje

Nema sumnje da su svi roditelji, bez obzira na horoskopski znak, rade svoj "posao" najbolje moguće i dijete im je na prvom mjestu. U krajnjoj liniji, ljubav prema djetetu je iznad svega! Međutim, kao što smo svi više talentirani za nešto, a manje za nešto drugo, tako nekima i roditeljstvo ide s takvom lakoćom, bez sumnji, stresa i brige kao da su rođeni samo za to. A još kad se poklope zvijezde i tvoj partner tako funkcionira... Jer, astroloui tvrde da postoje neke kombinacije horoskopskih znakova kod kojih su karakterne osobine najbolja pretpostavka za dobar odgoj. Kakva je situacija s tobom i tvojim dragim?

Možda vas zanima Ove horoskopske kombinacije imaju najbolje izglede za sretan brak Rubrika Love&Sex Love&Sex

Rak i Blizanci 

Ova dva znaka imaju dvije stvari koje se savršeno nadopunjavaju i u ravnoteži su: oba su puna razumijevanja i duhoviti su. Za odgoj djeteta idealne su te obje karakteristike – stoga su kombinacija Raka i Blizanca sjajan roditeljski tandem. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Bik i Ribe 

Ribe vole svoju djecu iznad svega i često ih razmaze. Dobro je to što su Bikovi vrlo zreli, pouzdani i organizirani, pa svojom „suprotnošću“ nadopunjuju Ribu u odgoju djece. A za klince je to to win-win situacija i – naravno – uživaju! 

Možda vas zanima Zato je važno u koje doba godine rodimo? Zato jer će dijete imati ove 3 osobine Rubrika Life&style Life&style

Lav i Vaga 

Lav je nevjerojatno ponosan na svoje potomke te potiče i potpomaže svaki talent svog djeteta. I Vaga želi djetetu stalno pokazivati nešto novo, ali bez preopterećivanja. Zbog toga su djeca ovih dvaju znakova jako pametna i željna znanja. 

 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Ante

    Ante

    Lažete