Life&style

Ovi bazeni imaju pogled u beskraj

Gdje ćeš ljetovati ove godine? Ako još nemaš planove, preporučujemo ti posjet ovim hotelima koji imaju bazene s pogledom u beskraj. Ako već imaš planove, svejedno možeš uživati u pogledu, ne brini...

Bazeni s nevidljivim završetkom ili "infinity pools" nisu novost u svijetu hotelijerstva, ali su i dalje toliko privlači. Nema te fotke koja može ispasti loše ako se slika pod ovakvom podlogom, kojoj su granica svod i more. Doista, kupanje u ovim luksuznim arhitektonskim dodacima teško da može biti bolje. A kada uz sve to naručuješ vrhunske šampanjce, sendviče, ili imaš dobro društvo, pool party je zagarantiran

Lefay Resorts, Lagi di Garda, Italija
Priroda, tišina, odlična usluga, i bazen od kojeg zastaje pogled. Ako si se zapitala kako izgleda savršeni odmor, požuri u Lago di Garda. Luksuzni spoj resorta i autentični talijanski interijer i eksterijer čine ove bazene savršenim mjestom za odmor.

 
 

For people who love to get lost and then find themselves again. #LefayNewLuxury #LefayGlobalWellbeing #StayLefay

A post shared by Lefay Resorts (@lefayresorts) on

 

The best way to start your week? At Lefay Pool Bar! # #LefayNewLuxury #LefayGlobalWellbeing #DreamBig #StayLefay

A post shared by Lefay Resorts (@lefayresorts) on

Grace Hotels, Mykonos i Santorini
prvotno zamišljen kao skup boutique hotela na nekoliko grčkih otoka, brzo je prerastao te granične barijere. Uskoro su se proširili i na Argentinu te su "infinity pools" dobili svoje mjesto blizu vinskih puteva. Lanac ovih hotela diči se svojim bazenima koji se sljubljuju s morem i prirodom oko njega, a poznati su i po gastronomiji koja priča sto jezika. 

Belmond Hotel Caruso
Malo tko nije čuo o ljepotama talijanske obale Amalfi, kao i priče o njihovim velikim limunskim plantažama. Ovaj je hotel smješten u malom gradiću Ravello, a lokaciju je pronašao u palači iz 11. stoljeća. Također, svi zidovi su obloženi freskama, dok je njihov "infinity pool" jedan od najpoznatijih na tom dijelu obale.

 

"Wedding anniversary dinner: is there anything more romantic than this?" #BelmondPostcards by @malafrontefiori. #Ravello #Italy

A post shared by Belmond Hotel Caruso (@belmondhotelcaruso) on

Cavo Tago, Mykonos
Hoteli Cavo Tago smješteni su na dva grčka otoka - Mykonosu i Santoriniju.Posjetitelji mogu odabrati sobe, apartmane ili vile, te naravno, uživati na bazenima koji oduzimaju dah.Također, PR stručnjaci Cavo Tago hotela pobrinuli su se kroz oglase na društvenim mrežama i stalnim angažiranjem influencera, da se nametnu kao jedna od najjačih destinacija za luksuzni odmor na otocima Grčke.

 

#CavoTagooSantorini #CavoTagooMykonos 📷via @m_j_frantz @ovacsantorini

A post shared by Cavo Tagoo Mykonos (@cavotagoomykonos) on

 

#CavoTagooMykonos 📷via @juliahaghjoo

A post shared by Cavo Tagoo Mykonos (@cavotagoomykonos) on

Villa Honegg, Švicarska
Iako smo spomenuli odreda vrhunske destinacije za boravak u Europi, važno je spomenuti i ovaj hotel. Tko bi mislio da se jedan od najpoznatijih i najljepših "infinity poolova" krije na brdu jedne švicarske planine? Naime, radi se o hotelu Villa Honegg, dvorcu iz 20. stoljeća, koji je u potpunosti restaurirana 2011. godine. Njihov "infinity pool" se pogledom spaja s jezerom Luzern, koji posebno u zimskom periodu dobije sjaj kakav zaslužuje. 

 

Photo: Lefay Resort

Komentari 0