Life&style

Ove zime budite od glave do pete u dizajnerskim komadima za nekoliko stotina kuna

U travnju ove godine u zagrebačkim Sesvetama u zgradi bivšeg Europatradea otvoren je Five Star Outlet. On je ponudio beauty, dječje i kućanske proizvode brojnih poznatih brandova snižene i do 50 posto, a od sada na Zagrebačkoj cesti 36 možete pronaći i odjeću, obuću te modne dodatke svjetski poznatih brandova kao što su Patrizia Pepe, Hugo Boss, OVS, John Richmond, Roberto Cavalli, Trussardi, Cerruti 1881, Liu Jo, f.e.v. by Francesca E. Versace, Guess, Nike, Puma, Adidas i Verri po cijenama sniženim i do nevjerojatnih 70 posto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Five Star Outlet (@outletfivestar)

DIZAJNERSKI KOMADI VEĆ OD 300 KUNA

Odlučile smo provjeriti jesu li cijene u outletu za svačiji džep, a ono što nam je odmah zapalo za oko jest bogata ponuda trendi dizajnerskih komada već od 300 kuna te jednaka zastupljenost muške i ženske odjeće – od kaputa i jakni, preko košulja, pulovera i majici do hlača, suknji, haljina te prelijepih torbica i cipela koje uključuju i brendove za kojima uzdišu žene diljem svijeta, Jimmy Choo i Aquazzura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Five Star Outlet (@outletfivestar)

 

Jedna od polica pripada i bijelim i crnim Moschino bundicama s dodacima bisera i lanaca koje su ovdje snižene čak 65 posto!

 

SLAVNE PATRIZIA PEPE TORBICE PO 500-NJAK KUNA

Patrizia Pepe jedan je od najpoznatijih svjetskih modnih brendova koji osim statement komada nudi i prepoznatljive torbice kojih u outletu ne nedostaje. Male, četvrtaste koje su i najpoznatije, manje okrugle na lancu, mini ruksaci, pismo torbice te veće za razne dnevne prilike, Five Star Outlet ima ponešto za svačiji ukus. Cijene torbica inače se kreću oko 2100 kuna, a ovdje ih možete nabaviti po 700 kuna s dodatnih 25% popusta na gotovinu i 20% na kartice!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Five Star Outlet (@outletfivestar)

 

 | Autor:

"Važno je naglasiti kako je u ponudi outleta i veliki izbor Patrizia Pepe odjeće: raskošni kaputi sniženi s 4400 na 1900 kuna, svečanije hlače te unikatne traperice po 750 kuna (stvarna cijena 1750 kn), majice sa zanimljivim natpisima po 500 kuna (stvarna cijena 1300), vestice s resicama, zakovicama i mašnama po 600 kuna (prava cijena 1650 kn), ali i štikle.

 | Autor:

 | Autor:

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Five Star Outlet (@outletfivestar)

Crni par od kvalitetne kože ovdje će vas bez dodatnog popusta stajati 1500 kuna, dok im je prava cijena 2900 kuna.

 | Autor:

MARKIRANE TENISICE PO 750 KUNA KOJIMA JE TEŠKO ODOLJETI

U ponudi Five Star Outleta nalaze se i neodoljive Liu Jo tenisice. Zlatno-crni par s kojim nikako nećete ostati neprimijećene stoji 750 kuna, a stvarna mu je cijena 1800 kuna, kao i sličnih u srebrnoj boji. Oko 750 kuna kreću se i cijene ostalih brendiranih tenisica u outletu.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Five Star Outlet (@outletfivestar)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Five Star Outlet (@outletfivestar)

 | Autor:

 | Autor:

 | Autor:

ROBERTO CAVALLI I CERRUTI 1881 MAJICE OD 300 KUNA, TRUSSARDI VESTE ZA 500

Outlet ima i vrlo bogatu mušku ponudu pa će šoping u Sesvetaman biti isplativ i za sve modno osviještene muškarce koji dijele strast prema elegantnim košuljama, majicama s prizvukom sportske elegancije te markiranom donjem rublju.

 | Autor:

Roberto Cavalli košulje raznih boja i uzoraka tamo ćete pronaći za 850 kuna (stvarna cijena 2200 kn), 2 para bokserica za 250 kuna (stvarna cijena 650 kn), obične majice za 400 (stvarna cijena 1200 kuna), a one polo za 500 kuna (stvarna cijena 1300 kuna).

 | Autor:

Iz susjedne modne prijestolnice Italije na policama Five Star Outleta našao se još jedan svjetaki poznati brend, Trussardi, a za oko su nam posebno zapale jednostavne, ali bogate i tople veste te puloveri koji se bojama mogu kombinirati na doista sve. Cijene vesta kreću se od 500-700 kuna (stvarna cijena 1400-1600 kuna), a pulovera po 800 kuna, iako im je prava cijena čak 1800 kuna. I na mušku kolekciju vrijedi dodatni popust od 25% na gotovinu te 20% na kartice.

 | Autor:

Uz poznate talijanske, na muškom odijelu pronašle smo i obožavani francuski brend Cerruti 1881 koji spada u kategoriju luksuznijih, no u Sesvetama si ga svakako mogu priuštiti i šire mase. Najveći izbor svakako se odnosi na neizostavne T-shirtove u bojama zahvalnim za kombiniranje te s raznim natpisima s cijenom od 300 kuna, dok im je stvarna cijena čak 1100 kuna.

 | Autor:

 | Autor:

Modna poslastica za kraj svakako je brend britanskog dizajnera Johna Richmonda poznat po svojoj upečatljivosti. Upravo su takve muške veste, hoodie majice, duksevi, ali i obične majice koje smo zatekle u outletu. Cijene im se ovdje kreću od 650-850 kuna, dok su im stvarne od 1550-2200 kuna.

 | Autor:

 | Autor:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Five Star Outlet (@outletfivestar)

Zaključak: u Sesvetama će baš svatko pronaći nešto za sebe, a pritom neće morati voziti do susjedne Italije kako bi nabavio dizajnerske komade po sniženim cijenama. Ovdje nema cestarina niti plaćanja benzina, već su povoljnije cijene svjetski poznatih brendova na dohvat ruke. Sve pripadnice nježnijeg spola također će razveseliti činjenica kako nakon modnog šopinga mogu obaviti i onaj beauty, jer u ponudi je po novom i NYX te Bronx make-up.

Photo: None

Komentari 0