Life&style
Mirisi Durance

Ove rukom rađene mirisne svijeće pretvorit će tvoj dom u ugodnu oazu, a hit je miris božura!

  • Mirisi prirodnog porijekla, ravno iz srca francuske Provanse, smjestili su se u organskim svijećama i mirisima u spreju branda Durance
  • U njihov su webshop stigli novi mirisi, a predvodi ih božanstveni miris božura
  • Usto, Durance ima i prvi drive in poklon webshop u Zagrebu. Ako naručiš poklon do podneva, on u roku od četiri sata stiže na željenu zagrebačku adresu

Mirisi su prozor u našu podsvijest. Potiču u nama one najdublje i najiskrenije emocije, određuju naše raspoloženje, čak i privlačnost koju možemo osjetiti prema nekome. Neodoljivi parfem koji koji gađa neku točku skrivenu doboko u nama... Prekrasan opuštajući miris doma kojem se vraćamo...

Nije stoga svejedno kakve svijeće ili mirisne sprejeve ćemo koristiti za osvježavanje životnog i radnog prostora. Prirodni, nenametljivi, a pritom neodoljivi mirisi, stvorit će atmosferu opuštenosti i ugode, a ručno rađene svijeće od prirodnih materijala našu okolinu pretvoriti u oazu sličnu wellnessu. Mirisi prirodnog porijekla, ravno iz srca francuske Provanse, smjestili su se u organskim svijećama i mirisima u spreju branda Durance nastalog u malenom francuskom mjestu Grignan. Isprva poznat kao Le lavandin de Grignan, krenuo je kao mala radnja velikih zaljubljenika u prirodu Elisabeth i Oliviera Rutha. Isprva su proizvodili lavandino ulje, a danas 35 godina kasnije, brend je poznat mnogo dalje od granica Francuske. 

Mirisi Durance | Autor: Pr/Mozaik knjiga Pr/Mozaik knjiga

Durance mirisne svijeće mirišu točno onako kako ih zamišljamo: prirodni, nježni mirisi stvaraju opuštenu atmosferu gdje god da ih upalimo. Razlikuju se od brojnih drugih industrijskih svijeća upravo zato što je svaka rađena ručno od pčelinjeg ili biljnog voska i s fitiljem koji je izrađen isključivo od pamuka te traju po 40 sati!

Od prirodnih sastojaka načinjenji su i osvježivači zraka što je iznimno važno za naše zdravlje. Dolaze u različitim varijantama od klasičnih za prostor u spreju, do onih za automobile pa čak i za našu odjeću i posteljinu, ili kroz difuzor i mirisne štapiće. Predivna priroda i neodoljivi mirisi cvjetnih livada Provanse, zamijenit će sve one neugodne kojima uzrok mogu biti kućni ljubimci, duhanski dim ili mirisi od kuhanja. 

Mirisi Durance | Autor: Pr/Mozaik knjiga Pr/Mozaik knjiga

Sad su novi mirisi stigli u Durance web shop, a dominira miris božura. Mirisna svijeća i mirisni sprej božura očarat će svaki interijer svojom elegancijom. Odlikuju ga puderasti, zaobljeni akordi u kojem se slatkoća božura nježno stapa sa svježe ubranim laticama ruže. Svijeća i spreja s mirisom božura dočaravaju let latica ruže i božura, poput prekrasnog buketa sa suptilno voćnim naglascima. Svojim puderastim i ženstvenim mirisom, ova je svijeća savršena za sunčane i tople dane te mekanu i cvjetnu atmosferu. 

Mirisi Durance | Autor: Pr/Mozaik knjiga Pr/Mozaik knjiga

Svijeće i mirisi idealni su kao poklon za sve prigode, a u web shopu možete pronaći inspiraciju za vama dragu osobu. Također, Durance je otvorio prvi drive in poklon web shop u Zagrebu. Funkcionira tako da možete naručiti poklon do podneva i on u roku od četiri sata stiže na željenu zagrebačku adresu. Zgodno je znati!

 

Photo: Pr/Mozaik knjiga

Komentari 0