Life&style

Ove pjesme će postati hitovi ljeta - garantirano!

Nikad nije rano pripremiti idealnu ljetnu playlistu - već smo u travnju! A ove pjesme, iako su sada aktualne, vjerujemo da će se zadržati

Možda ti se čini da ljeto dolazi tek za par svjetlosnih godina, ali sa svakim sunčanim danom smo sve više bliži najljepšim mjesecima u godini. Možda je baš zato sada idealno vrijeme za slaganje ljetne playliste? Ove pjesme su već svima toliko ušle u uho da smo poprilično sigurne da će se i zadržati. Ako ih još nisi čula, uživaj u nastavku!

1. "After the Storm" Kali Uchis feat. Tyler, the Creator and Bootsy Collins

Uživaš li u retro vibri, svidjet će ti se nova stvar Kali Uchis. Ova suradnja je totalni psihodelični funk bop, pa iako je izašla u siječnju, već tada nam je dofurala malo sunca kroz snijeg. Vjerujemo da Kali priprema još koji ljetni hit nakon što joj izađe album u travnju. 

2. "God's Plan" Drake

Hoće mu se ponoviti ljetni hit a la "One Dance" od ljeta 2016.? S obzirom na to da se ova pjesma ne skida s Billboardove ljestvice već 7 tjedana (a sumnjamo da će uskoro nestati), viđat ćemo još puno "I only love my bed and my mama, I'm sorry" captiona na Instagramu!

3. "Lemon (Drake Remix)" N.E.R.D. feat. Rihanna and Drake

Lemon već zvuči kao pravi ljetni hit, no izašla je ipak malo prerano za to. Doduše, ova verzija s Drakeom koja je vrlo slična bi ipak mogla postati hit ljeta. 

4. "Psycho" Post Malone feat. Ty Dolla $ign

Pričamo li o super ugodnim glasovima za slušanje - može li bolje od Ty'sa i Posta?! Ova pjesma zvuči kao ugodna ljetna večer, chillanje, ali i kao soundtrack beskrajne vožnje autom u kolovozu. 

5. "Mine" Bazzi

Ova pjesma ti je vrlo vjerojatno samo iskočila na YouTubeu tijekom siječnja ili veljače kada je postala dio viralnog hit videa, iako je izdana još u listopadu. S obzirom na to da dosta dobro opisuje ljetne vezice, vjerujemo da će se zadržati.

6. "Push Back" Ne-Yo feat. Bebe Rexha, Stefflon Don

Ne-Yo se vraća na velika vrata totalno zaraznom, vrlo plesnom i neporecivo klupskom stvari. Egzotičan prizvuk pjesmi (i još veću želju za micanjem bokova!) daje rep genijalne Stefflon Don i ne sumnjamo kako će ova stvar biti redoviti gost u beach barovima. 

7. "Savior" Iggy Azalea feat. Quavo

Iggy se vratila u pravo vrijeme - da ponovno zauzme top ljestvice ljeta. Sjećaš se "Fancy"? "Savior" nije toliko catchy, ali ima fantastičan plesni ritam i Quavoa koji je poprilično zarazan na refrenima, pa joj predviđamo blistavu budućnost.

Photo: YouTube

Komentari 0