Life&style
Medo sofe

Ove medvjeđe sofe toliko mame da bismo rado u njima provele zimski san!

  • Ako ti se čini da je otkvačeno 'imati medvjeda' u dnevnoj sobi, u pravu si! Ali, baš su fora, zar ne?
  • Ove predimenzionirane sofe u obliku medvjeda spajaju udobnost, šarm i otkvačen dodir u životnom prostoru
  • Međutim, nažalost, postoji jedna 'caka'…

Golemi medo u dnevnom boravku? Zašto ne?! Što ti je prvo palo na pamet kad si ih ugledala? Mi bismo se odmah zavalile u jednu takvu jer izgledaju totalno cool i jednostavno nas pozivaju da se ušuškamo u medvjeđi zagrljaj.

Gotovo je sigurno da bi ove ugodne sofe u obliku polarnog, smeđeg i crnog medvjeda, redefinirale udobnost doma. Ovi otkvačeni komadi namještaja više su od puke opcije za sjedenje, ali postoji jedan „problemčić“. 

 | Autor: viralnewsflare.com viralnewsflare.com Foto: viralsflare.com

Možda vas zanima Viralni toaletni stolić iz IKEE savršeno će nadopuniti svaki kutak u tvom domu Rubrika Life&style Life&style

Medo sofe, san ili stvarnost?

Mekana plišana površina medo sofe bila bi idealna za ležanje uz dekicu i vruću čokoladu dok promatramo prirodu kroz svoj prozor ili gledamo omiljenu seriju na malom ekranu. Nažalost, premda se masovno šeraju preko društvenih mreža i imaju tisuće pozitivnih komentara, ove su medo sofe kreirane putem UI (pronašli smo ih na stranici viralnewsflare.com, a pretpostavljamo da je autor fotografija ekipa koja stoji iza Instagram profila inspiringdesignsnet, gdje postoiji golem broj doista neobičnih dizajna). 

 | Autor: viralnewsflare.com viralnewsflare.com Foto: viralnewsflare.com

Kako god, možemo maštati o mekom medvjeđem zagrljaju ispred kamina u kojem pucketa vatra i nadati se da će netko od proizvođača namještaja preuzeti ovu ideju i pretočiti je u realnost. 

IKEA kultni komadi namještaja Možda vas zanima 6 najpopularnijih IKEA proizvoda svih vremena i kako su postali kultni komad Rubrika Life&style Life&style
Photo: viralnewsflare.com

Komentari 0

Top ponuda

Tečaj €/kn: 7,53450