Life&style

Ove karakteristike tvog horoskopskog znaka odbijaju muškarce

Svatko ima svoje određene mušice...

Vjerovala u horoskop ili ne, priznaj da si barem jednom proučavala što zvijezde govore o tvom ljubavnom životu. Ako imaš kakve nedaće na ljubavnom planu, možda su baš neke karakteristike tvog horoskopskog znaka krivac za to… 

Ovan

Ovnovi trebaju puno promjena te mrze rutinu. Sa svojim nemirnim i živčanim načinom ponašanja mogu jako iznervirati (potencijalnog) partnera. 

Bik 

Žene rođene u znaku Bika najradije sve same odlučuju. Nerado prihvaćaju mišljenja drugih, a kompromis je za njih strana riječ. 

Blizanci

Blizanci vole kad im je mobitel zalijepljen za dlan. Svejedno rade li novi selfie, postaju li nešto na Instagram, čitaju li nove tračeve ili surfaju društvenim mrežama – njihova ovisnost o pametnim telefonima izluđuje muškarce. 

Rak 

Žene rođene u znaku Raka zapravo su rođene za vezu. Međutim, sa svojim majčinskim i pomalo posesivnim načinom ponašanja vrlo brzo natjeraju muškarce u bijeg. 

Lav 

Lavice znaju da su sjajne – i to rado pokazuju. Zbog toga često djeluju umišljeno i bahato. Nesigurni muškarci vrlo će brzo dati petama vjetra. 

Djevica 

Djevice su često kontrolfreakovi te rado pretjeraju sa svojim „redom, radom i disciplinom“. Najradije bi preuredile, počistile, pospremile svaki muški stan u koji kroče. To ponekad jest praktično, ali može i izbaciti iz takta. 

Vaga 

Vage su poznate po tome da stalno „važu“, odnosno da nikada ništa ne mogu odlučiti. Najradije ostavljaju sve opcije otvorene – a to na duže vrijeme može jako iživcirati ljude iz njihove okoline. 

Škorpion 

Žene rođene u znaku Škorpiona često rade od muhe slona. Jedna nepromišljena riječ može ih izbaciti iz takta. To uglavnom prestravi većinu muškaraca. 

Strijelac 

Žene rođene u znaku Strijelca jako se brzo zaljube, ali još brže se počnu osjećati ograničeno i sputano – te počnu tražiti slobodni prostor. Teško ih je obuzdati i jako se teško vežu za nekoga – osim što to zbunjuje muškarce, često ih i natjera na bijeg. 

Jarac 

Spontani izlet za vikend? To je nemoguća misija za žene rođene u znaku Jarca! Takvo što moraju znati i planirati tjednima unaprijed. Sa svojim nespontanim ponašanjem živciraju ljude u svojoj blizini – kao i potencijalne partnere. 

Vodenjak 

Vodenjaci bi najradije odmah sve isprobali – bez obzira koliko je to ludo. Muškarci, koji nisu baš skloni eksperimentiranju, prepast će se otkvačene vodenjakinje. 

Ribe

Ribe su često nepredvidljive. U jednom trenutku žarko žele provesti maksimalno puno vremena sa svojim partnerom, a onda se odjednom povuku u svoje sigurne kućice. Muškarcima je često jako teško nositi se s takvim promjenama raspoloženja. 

Photo: None

Komentari 0