Life&style

Ove godine ćemo ostati fit čak i na moru!

Ostati fit i izgledati fantastično nije lako dok si okružena ukusnim slasticama i slatkim koktelima, ali znamo trikove koji će te držati na pravom putu

Koliko puta ti se u životu dogodilo da si nakon mjeseci mukotrpnog spremanja za bikini sezonu, jednako brzo odustala od treniranja čim si stigla na more? Znamo, svaki put. Možda zato što nisi znala koliko je ustvari jednostavno ostati fit na ljetovanju - i ne, ne trebaju ti teretane, treneri i sati provedeni u znoju i suzama. Slobodno možeš uživati u ljetovanju, odmoriti se i opustiti, ali bez straha od ponovnog uvlačenja u traperice...

Drži se voća, povrća i čistih proteina

Bez obzira na to gdje putuješ, jedna stvar na koju uvijek možeš računati je svježe voće i povrće. Uz ove namirnice, biraj hranu bogatu proteinima i vlaknima, kako bi tijelo imalo što više energije. Izbjegavaj nepotrebne šećere u prehrani, kao i procesuirane namirnice te jednostavne ugljikohidrate (tjestenina, kruh, krumpir). 

 

 

Objavu dijeli Olivia Culpo (@oliviaculpo)

Hodaj, plivaj, vozi bicikl,...

Zamijeni auto biciklom. Ili još bolje - hodaj. Plivanje je fenomenalan trening za cijelo tijelo kojim ćeš održati kondiciju i formu bez puno truda. Jesi li znala da u 30 minuta plivanja tijelo potroši i do 350 kalorija? Duplo više od trčanja!

Ubaci kraći trening u svoj dan

Možda bi najidealniji način kako zadržati formu dok smo na ljetovanju, bio upravo rano jutarnji trening. Ne očekujemo čudo, 15-20 minuta treninga koji obuhvaća cijelo tijelo sasvim je dovoljno. Ne oduzima ti puno vremena, a osjećat ćeš se bolje cijeli dan. Ne moraš čak ni biti pripremljena - YouTube je pun prijedloga i gotovih treninga koji će te zadržati na pravom fit putu. miss7 cure obožavaju online trenericu Rebeccu Louise i njezine kratke treninge, a ako ti fali inspiracije, ovaj 15-minutni trening ima sve što ti treba. Obožavamo ga!

 

Mudro biraj pića

Prazne, tako zvane alkoholne kalorije, najgore su što se može dogoditi za tijelo. U ljetnim noćnim izlascima biraj pića bez previše dodanih šećera (u prijevodu: onaj Sex on the beach ubojstvo je za figuru!). Vodka i tekila, u kombinaciji s mineralnom vodom ili malo cijeđenog soka najbolja su opcija. 

 

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Photo: Instagram/Nives Celzijus

Komentari 0