Life&style

Ove gigantske ali prekrasne puzzle od 40.320 komada obožavat će ljubitelji Disneyjevih crtića

  • Slaganje puzzli je jedna od zanimacija s kojom smo proteklih tjedana ''ubijali'' vrijeme
  • Nakon što smo otkrili najveće puzzle na svijetu s preko 51 tisućom komada, naišli smo na još jedan zanimljiv primjerak
  • Disney puzzle od preko 40 tisuća komada objedinile su 10 kultnih crtanih filmova

Jedan od načina na koji su mnogi provodili protekle tjedne je slaganje puzzli. I dok se sve polagano počinje vraćati na staro, ova navika nam je ostala pa smo tako u potrazi za novim slikama i izazovima koje ćemo slagati. Oduševile su nas nedavno i najveće puzzle na svijetu kojem imaju preko 51 tisuću komada, a sada smo pronašli i jedan veoma sličan model s desetak tisuća komada manje.  

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Riječ je o popularnom brendu Ravensburger koji je zaslužan za mnogobrojne slike koje slažemo, a vjerujemo da i ti posjeduješ ili si posjedovala barem jedan primjerak. Kao inspiracija za ove puzzle od 40 320 komada poslužili su crtani filmovi s potpisom Disneyja.

Možda vas zanima Idealno za sve ljubitelje puzzli! Kodak prodaje najveće puzzle na svijetu od čak 51.300 komada Rubrika Life&style Life&style

Ova slika objedinjuje čak deset legendarnih crtića kao što su 'Petar Pan', 'Ljepotica i zvijer', 'Snjeguljica i sedam patuljaka', 'Pepeljuga', 'Priča o džungli', 'Dumbo', 'Bambi', 'Kralj lavova', 'Mala sirena' te 'Fantazija'.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Svaku sliku možeš slagati za sebe, a kasnije ih spojiti u cjelini čiju su dimenzije 680 x 192 centimetra. Također, ove puzzle su idealne kao zabava s prijateljima, a možeš pokrenuti i interno natjecanje tko će prvi složiti svoju sliku. Cijena im je 599,99 dolara, odnosno 4185 kuna.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0