Life&style

Ove „disco torte“ privukle su nas na prvu, a u ponudi ih ima domaći brend

  • Ako voliš slatkiše, onda sigurno znaš da se domaća gastro scena može pohvaliti s pregršt slasnih opcija
  • Ipak, uvijek postoje oni koji se izdvajaju konceptom i cjelokupnom pričom, a upravo je takav brend #CAKEME
  • Već samo ime obećava, a prvotno oduševljenje prati dizajn i sjajan okus koji nikog ne ostavlja ravnodušnim
  • Pročitaj također: Slatki gastro vodič: Gdje u Zagrebu kupiti najljepše rođendanske torte?

Iako #CAKEME nije novi brend na tržištu, nedavno su u ponudu uveli nove varijante prepoznatljivih torti. Naime, ako ti je slučajno promaklo, radi se o brendu koji u svojoj ponudi ima odvažne i edgy torte koje mijenjaju koncept slavljenja, odnosno nisu namijenjene isključivo rođendanima i sličnim prigodama, već ih bez problema jedemo na jedan sasvim običan utorak.

 | Autor: Instagram / @cakeme.hr Instagram / @cakeme.hr Foto: Instagram / @cakeme.hr

Iza brenda se kriju Sabrina Herak Smoković i David Prodan, a da je njihov inovativan koncept prepoznat, svjedoči i činjenica da su ove torte zavoljeli baš svi, stoga nas informacija da se u ponudi nalaze nove verzije -  posebno veseli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DISCO CAKES (@cakeme.hr)

Sa svježim pristupom, ali starom filozofijom, #CAKEME i dalje nudi mogućnost personalizacije i modifikacije dizajna, međutim isti mora biti u skladu s estetikom brenda. Nove torte su odvažne i disco, eklektične s kombinacijom minimalizma i upečatljivih ukrasa te apsolutne zvijezde svih fotografija.

Možda vas zanima Dora Martinović otvorila je kafić. Njezin '505' spoj je prekrasne estetike i kvartovske vibre Rubrika Stars Stars

Što se tiče oblika, u ponudi su srcolike ili okrugle varijante, a kada su u pitanju veličine, možeš birati torte promjera 12-25 cm, ovisno o samom obliku.

 | Autor: Instagram / @cakeme.hr Instagram / @cakeme.hr Foto: Instagram / @cakeme.hr  | Autor: Instagram / @cakeme.hr Instagram / @cakeme.hr Foto: Instagram / @cakeme.hr

Okusi su poprilično klasični i brend se bazirao na one s kojima je teško pogriješiti. Primjerice, možeš birati između prave čokoladne bombe ili pak kombinacije čokolade i vanilije. Isto tako, za oko nam je zapela i torta od sočnog bijelog biskvita, bijele čokolade i šumskog voća koja je obavijena crnom buttercream kremom. 

Sve dodatne informacije vezane uz narudžbu, cijene i mogućnosti personalizacije - potraži na službenom #CAKEME Instagram profilu!

 | Autor: Instagram / @cakeme.hr Instagram / @cakeme.hr Foto: Instagram / @cakeme.hr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlo Rusan (@karlorusan)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DISCO CAKES (@cakeme.hr)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DISCO CAKES (@cakeme.hr)

Photo: Instagram / @cakeme.hr
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    divno