Life&style

Super ideje: ovo su božićni pokloni idealni za tvoju BFF

Pitale smo tri poznate influencerice Jelenu, Pamelu i Mašu kakve imaju ideje kad su u pitanju božićni pokloni i evo što su nam odgovorile...

Stiže nam blagdansko vrijeme i već smo polako počeli skupljati ideje što pokloniti nama dragim osobama. U nedostatku ideja, pitale smo Jelenu Marinović, Pamelu Smoljanić i Mašu Zibar jesu li organizirane kad je u pitanju kupnja božićnih poklona ili  sve obavljaju u zadnji čas te što planiraju pokloniti svojim frendicama. Njihovi odgovori možda će ti pomoći u odabiru poklona za Božić...

JELENA MARINOVIĆ

"Slabo sam organizirana kad je u pitanju kupovina božićnih poklona. Kod mene je to obično kupnja u zadnji čas, jer sam ja ona koja i na Badnjak zna trčati po šoping centrima i obavljati kupovinu. Sa svojim frendicama obično razmjenjujem simbolične i sitne poklone. Prošle godine bila je smiješna situacija, jer smo si moja Pamela i ja poklonile isti poklon, knjigu od blogerice Aimee Song. Volimo tako manje poklone, ništa skupo. Još nemam ništa u planu za nadolazeće blagdane, ali bit će sigurno neka forica, nešto što će njima imati vrijednost, nešto u tom kontekstu. Moj prijedlog za božićni poklon s kojim ne možeš pogriješiti bio bi bon za masažu. Svakoj od nas treba malo opuštanja, pa mislim da je takav znak pažnje idealan."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 26|ZG|CRO 🏠 (@jelenamarinovic) on

PAMELA SMOLJANIĆ

"Jako sam organizirana. Moje liste i popisi za svaki segment života uvijek su predmeti ismijavanja. Nije ništa bolje ni u vrijeme Božića pa tako već sad imam popis svih ljudi kojima planiram kupiti poklon, a uz njih zapisujem sve ideje koje mi padnu napamet. Najbolji dio je što sam nekima već naručila poklon, a za ostale već točno znam što ću!  Meni su uvijek najdraži pokloni koje možemo zajedno “iskoristiti”. Spa dan, izlet, karte za kazalište i za kino, za koncert. Ionako se s većinom prijatelja vidim puno manje nego što bi htjela pa mislim da je to postao najvrijedniji dar..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Pamela Smoljanić (@august_xvi)

MAŠA ZIBAR

"Kod mene kupovina božićnih poklona uvijek bude u posljednji čas, stvarno last minute. Imam veliku obitelj i puno nećaka , pa to uvijek bude navrat - nanos. Moram priznati da nisam baš organizirana. Franck poklon paket Capuccina i šalica Jolie Petite su uvijek dobra ideja, svi vole fini capuccino i lijepe šalice pogotovo u ovo Instagram vrijeme jer je šalica totalno slikabilna, kako ja volim reći. Osim te ideje, make up je uvijek dobra ideja za frendice jer svakoj curi treba jedan dobar ruž, rumenilo ili neko lijepo sjenilo."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lifestyle Vlogger 📽🎬 (@mashinthebeauty) on

S obzirom na ideje koje su nam cure dale, odlučili smo izabrati poklone s kojima ovih blagdana ne možeš pogriješiti, a frendice kojima ćeš ih namijeniti će biti oduševljene. Klasičan crveni ruž je idealan kao poklon. Dat će finalni touch svakom izgledu, a tvoje cure će se ugodno iznenaditi. Knjiga je također uvijek super poklon, pogotovo ovaj posljednji nastavak hit tetralogije Elene Ferrante koji govori o desetljećima dugom prijateljstvu Elene i Lile. Savršen izbor za tvoju frendicu. Franckov Capuccino paket sa šalicom Jolie Petite by Ljupka Gojić Mikić nema koga neće oduševiti. Prelijepo oslikana šalica je ono što svaka cura želi dobiti na poklon, a s ovim originalnim poklonom tvoje frendica će biti oduševjena. 

 | Autor: miss7 miss7 Crveni ruž 120 kuna, Franck paket 33.98 kuna, knjiga 129 kuna

Sponzorirani sadržaj: missMIND za miss7

Photo: getty images