Life&style 24. kolovoza 2020.

Ove ćete proizvode zasigurno dodati na shopping listu u kolovozu

dm.
Ove ćete proizvode zasigurno dodati na shopping listu u kolovozu Ove ćete proizvode zasigurno dodati na shopping listu u kolovozu

Olovka i papir (ili aplikacija) spremni? Ok. Onda možemo krenuti s popisom brendova koji su do kraja kolovoza na dm-ovoj Hit listi bodova.

Kao što zasigurno već znate, njihovom kupnjom automatski ostvarujete 20x više bodova uz predočenje kartice dm active beauty na blagajni.

Zato za 20x više bodova na shopping listu dodajte:

  • Sanytol dezinfekcijska sredstva
  • higijenske tampone Tampax
  • šampone Head&Shoulders
  • dodatke prehrani Multivita PLUS
  • Raid za preuzimanje kontrole nad insektima
  • Gillette men i Gilette venus (ponuda se ne odnosi na patrone)

Zapamtite, 20x više bodova isto je što i 20 % popusta. Ako ste proizvod platili 10 kuna i pri kupnji ste ostvarili 20x više bodova – umjesto jednog dobit ćete 20 bodova. To se preračunava u 2 kune uštede, odnosno 20 % cijene proizvoda koji ste kupili.

Ne zaboravite da vas na active beauty profile čekaju i eKuponi za višestruke bodove koje je potrebno aktivirati. Među devet eKupona čekaju vas i kuponi za 30x više bodova pri kupnji proizvoda brendova Rexona, Nature Box, Sudocrem, Silan i Balea MEN. A uz aktivaciju kupona možete ostvariti i 20x više bodova pri kupnji dekorativne kozmetike dm marke alverde.

Finalizirajte popis. Aktivirajte eKupone. I samo promatrajte kako se bodovi gomilaju. Bodovi koji će vam omogućiti uštedu pri nekoj od narednih kupnji u prodavaonicama dm-a.

Za više informacija posjetite dm-ovu internetsku stranicu www.dm.hr.