Life&style

Ove beauty rutine uspjet će samo ako ih radite potpuno goli!

Našli smo šest situacija koje će itekako poboljšati vašu beauty rutinu, ali samo ako ste kao od majke rođeni

Prvi na listi je piling. Pokušajte se ispolirati za maksimalno djelovanje. Ako si priuštite piling cijelog tijela, postići ćete učinak kao da ste proveli dan u sauni, a koža će vam izgledati sjajno - od glave do pete. I da, stvarno nam nije jasno kako biste to mogli izvesti drugačije nego goli.

via GIPHY

Samotamnjenje

Nanošenje proizvoda za samotamnjenje, te nakon toga opuštanje dok ste potpuno goli, rezultirat prirodnije bojom kože. To se događa zbog toga što ćete ovako dopustiti pigmentu nanešene boje da se upije u kožu umjesto da se razmaže po odjeći. Dodatna prednost je i to što nećete morati razmišljati o tome hoćete li isprljati odjeću.

Samomasaža

Postignite onaj "upravo sam izašla iz teretane" izgled bez da ste trčali na traci posljednjih sat vremena. To ćete lako postići masiranjem kože rukama ili trljanjem (recimo ručnikom), čime ne samo da ćete potaknuti rad cirkulacije, nego ćete i opustiti umorne mišiće. Ovo bi svakako trebali činite goli, jer je bitna cirkulacija cijelog tijela, a njega ne možete izmasirati odjeveni.

Mirisi

Ako poprskate parfemom sve vaše pulsirajuće točke, efekt će biti dugotrajan. Te pulsirajuće točke su najtoplije točke tijela koje griju miris tijekom cijelog dana, te tako potenciraju njegov učinak. Najbolje bi bilo da parfem nanesete na golo tijelo, jer ćete tako najlakše naciljati ta mjesta koja se kriju sa stražnje strane koljena, na unutrašnjosti laktova i točno iznad kosti bokova.

via GIPHY

Spavanje

Svi znamo koliko je bitan osmosatan san kako bi izgledali najbolje, a zato se na engleskom i zove beauty san. Kako bi postigli da vam je koža dodatno hidratizirana i kako bi se u potpunosti opustili, nanesite neko ulje za kožu na cijelo tijelo i zatim se nagi bacite u krevet. To će omogućiti vašoj koži da u potpunosti upije ulje, a ne vaša pidžama ili spavaćica. Pritom ne morate brinuti da ćete zamastiti posteljinu, jer su ulja za tijela posebno nježna i lagana.

Mazanje kremom sa zaštitnim faktorom

Znate koliko je teško namazati kožu tako da dođete do samog ruba kupaćeg kostima (koji se ionako pomiče)? E pa, to neće predstavljati nikakav problem ako se kremom namažete dok ste goli. Iako je to super jednostavno učiniti prije polaska na plažu, malo je teže izvedivo nanijeti novi sloj kad ste na plaži (osim ako niste nudisti), ali i onaj prvi premaz učinit će razliku.

Photo: Getty Images

Komentari 0