Life&style

Ovdje možeš doznati sve tajne pomlađivanja kože lica

  • Poliklinika Dermalife obilježila je desetu godišnjicu rada svečanim događanjem održanim prošlog ponedjeljka
  • Voditeljica poliklinike dr. Nevia Delalle svrstava se u jednu od vodećih stručnjakinja na polju dermatovenerologije, a ona je i članica žirija miss7 natječaja Value4Money: beauty 
  • Priređeno je i prigodno predavanje, a sve je prisutne posebno zaintrigirala tema pomlađivanja lica hijaluronskim filerima i botoxom

Obilježena je deseta godišnjica poliklinike Dermalife koju je osnovala dr. Nevia Delalle. Specijalistica dermatovenerologije i vlasnica poliklinike Dermalife cijelu je karijeru posvetila zdravlju i ljepoti kože, zbog čega je danas smatrana neprijepornim autoritetom na tom polju. Ova vrsna liječnica specijalizirala je dermatovenerologiju u zagrebačkom KBC-u Sestre milosrdnice, a potom završila i međunarodnu specijalizaciju iz anti-aging medicine u Parizu, Monte Carlu, Bruxellesu, Pragu i Barceloni.

Uspješna karijera

Završila je i poslijediplomski studij iz podvodne medicine i medicine ronjenja na Institutu podmorske medicine u Splitu te poslijediplomski znanstveni studij iz područja fiziologije i imunologije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Stekla je međunarodnu edukaciju iz korektivne i estetske dermatologije te je dugogodišnja edukatorica u aplikaciji filera i direktorica i vlasnica poliklinike Dermalife od 2009. godine. Jedna je od prvih hrvatskih liječnica koja se počela baviti estetskom medicinom i anti-ageom, a sa svojim je timom tijekom deset godina rada poliklinike Dermalife svojom stručnošću, diskrecijom i profesionalnošću zadobila povjerenje brojnih poznatih, ali i nepoznatih dama i gospode.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Rana njega kao uspješna prevencija

Druženje u povodu gopdišnjice prošlo je u neformalnom razgovoru s predstavnicima medija, tijekom kojeg se dr. Delalle među ostalim osvrnula na Face up, aplikaciju koja prikazuje kako ćemo izgledati kad ostarimo. Nju je, kako je naglasila, doživjela kao poticaj za promišljanje o razlici između realnog života i onog koji prikazujemo na društvenim mrežama, te kao još jedan od načina da pokažemo tko će bolje izgledati kada bude star. Doktorica se osvrnula i na potrebe kože u svim periodima života te još jednom napomenula koliko je bitno da se s njegom počne u najranijoj dobi.

 | Autor: PR/WhatsApp PR/WhatsApp

Sve je prisutne posebno zaintrigirala tema pomlađivanja lica hijaluronskim filerima i botoxom. Dr. Delalle je najprije istaknula da je – kako bi rezultati bili optimalni – najvažnija komunikacija s pacijentom, ali i da fileri i botox nisu prvo rješenje koje predlaže svojim pacijentima. Naglasila je također da su joj zdravlje kože i sigurnost pacijenta uvijek na prvom mjestu. Govorilo se i o hiperpigmentaciji i strijama: mnogo je, naime, zanimalo postoji li rješenje za ovu estetsku problematiku. Na kraju je doktorica zahvalila medijima na podršci te partnerima – brendovima La Roche-Posay, Vichy, Kiehl's, La Prairie, Dermalogica, jane iredale, Synchroline i Nikel.

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0