Life&style

Ovako je Selena Gomez transformirala svoje tijelo

P.S.: Nikad ne staje na vagu

Selena je jedna od onih zvijezda koja je pod povećalom javnosti od malih nogu, pred publikom je izrasla u uspješnu mladu i talentiranu pjevačicu. Ipak, to razdoblje nije prošlo glatko - Selena je oboljela od autoimune bolesti, lupusa, prošle godine je pala u depresiju i povukla se iz javnoga života, a onda se vratila - u nikad boljoj formi. Kroz taj proces naučila je da je najbitnije voljeti samu sebe i ne predavati se te da će rezultati doći sa zadovoljstvom i srećom. Selena je pritom stesala figuru do zavidnih razina pa danas svi želimo znati što je točno radila - a sada znamo: 

Radi na izdržljivosti

"Najbolji način da se dovedeš u formu je raditi kružne treninge i jačati svoj trup. Obožavam kombinaciju vježbi snage i istezanja. Kombiniranje različitih treninga održava mišiće u pripravnosti jer kad ne znaju što ih očekuje, bolje rade. Plus, kardio-trening i vježbe snage rade na izdržljivosti i izgradnji mišića."

Osluškuj svoje tijelo

"Prioritet mi je osluškivanje tijela - to bismo svi trebali raditi kada je vježbanje u pitanju. Nekad radim jogu i istezanje, a nekad imam opako intenzivan trening. U vježbanju je kao i u životu bitno biti u balansu!"  | Autor: Promo Promo

Uživaj

"Bitno je uživati u vježbama; Obožavam jogu, plesanje i pilates, a radim i puno vježbi za učvršćivanje guze!"

Nemoj se vagati

"Ne vjerujem u vaganje jer mislim da pobuđuje opsesivno ponašanje i misli. Ako dobro jedeš i vježbaš, tijelo bi samo trebalo odraditi ostalo, a ja vježbam u prosjeku šest puta tjedno. Tek sa skladnim duhom i tijelom doći će rezultati. Umjesto vaganja isprobaj test s trapericama koje su ti uske - ako ih obučeš i osjetiš da "dišu", onda si uspjela nešto promijeniti".

Budi fleksibilna

"Vježbam praktički svaki dan, samo jedan dan se odmaram. Čak i ako ponekad imam tek 20 minuta za vježbanje tijekom dana, iskoristim ih do maksimuma. Zadam si neki tip tjelovježbe i onda ga se trudim držati."

Photo: Instagram

Komentari 0