Life&style

Ovako je jučer bilo na JoomBoos spektaklu u Areni

JoomBoss je jučer proslavio treći rođendan i 500.000 pretplatnika spektaklom koji je okupio 9 000 fanova

Malo tko nije čuo za spektakl Totalni JoomBoos koji je oduševio mnogobrojnu publiku u zagrebačkoj Areni cjelodnevnim programom koji je uključivao ples, pjesmu, rođendansku tortu, poklone i neviđenu atmosferu. Fanovi su stigli iz raznih dijelova Hrvatske kako bi vidjeli svoje omiljene youtubere.

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Natupilo je 50-ak regionalnih i domaćih youtubera, a kao vrhunac rođendanskog spektakla bio je nastup Britanca KSI- ja koji je rezao rođendansku tortu te je s ostalim youtuberima otpjevao ''Sretan rođendan'' kao i novi JoomBoosov hit ''Pola milijuna''

 | Autor: Filip Kos/Pixsell Filip Kos/Pixsell

Djevojčica Zara (11), koja je došla s tatom iz Velike Gorice koji isto obožava YouTube, rekla je kako joj je ovo najbolji dan u životu, a njezin tata Tomislav se nadovezao i rekao: ''Došli smo ovdje iz Velike Gorice da se provedemo i da uživamo. Moja kćerka obožava youtubere, ali uz nju sam ih i ja počeo pratiti. Najdraži youtuber mi je LayZ i, evo, sad sam ovdje s njom da doživimo ovaj spektakl''.

Osim youtubera, publiku su zabavljali pjevačica Lana Jurčević te grupa Pravila igre. A kao gost pojavio se i popularni reper Stoka koji je s LayZ-om otpjevao navijački hit ''Moja Croatia''. Bez sumnje možemo reći kako je ovaj događaj uspio okupiti stare i mlade na jednom mjestu. 

 | Autor: Luka Stanzl/Pixsell Luka Stanzl/Pixsell

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Komentari 0