Life&style

Video pokazuje kako uredno složiti plahtu s gumicom. E, to nam treba!

Pranje, peglanje i sortiranje odjeće ni inače nam nije omiljena vrsta aktivnosti, ali ako postoji ijedan artikl koji mrzimo više od drugih - to je plahta s gumicom. Pa je li to uopće moguće uredno složiti? Ovaj video pokazuje da jest!

Da, postoji taj jedan predmet koji uvijek uništava savršeni red u ormaru. Čak i onda kad ga, uz sav trud ovog svijeta, i uspijemo postići. Taj artikl je jako često plahta s gumicom. Da, praktična je, lagano se postavlja i skida, ne klizi i izgleda zategnuto i uredno. Ali njeno slaganje prava je noćna mora!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Via B Design (@viabdesign) on

 Od pokušaja da ovu vrstu plahte savršeno ispeglamo pa onda složimo odustali smo jer je već i prvi korak nemoguć. Onda smo pomoć, dakako, potražili na sveznajućem Youtubeu. 

Tamo smo pronašli dečka koji plahtu savršeno složi u svega 30 sekundi. Prvo smo pomislili kako bismo ga s ekrana rado preselili u naše domove, a onda smo pokušale shvatiti kako je složio plahtu!? Ulovio ju je, dakle, za gumu na dva mjesta i dobrano rastresao, a potom ju položio na krevet prilično nemarno prepolovljenu. U idućem koraku oba je kraja presavinuo prema sredini kako bi dobio oblik kvadrata. Naposljetku je kvadrat samo presavinuo nekoliko puta i ostala mu je relativno savršeno složena plahta. Mislite da je to čarolija? I mi smo mislile dok nismo pronašli video jedne žene koja je isti posao radila na posve drugačiji način.

Možda vas zanima 7 stvari koje bi trebala izbaciti iz svog ormara - odmah! Rubrika Moda Moda
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Full Cotton Bedsheets & Duvets (@delightfulbedding) on

Ona je krajeve gume presavijala jednu u drugu, uz nevjerojato elegantne pokrete rukama. Ne pitaj nas kako, ne bismo znali ponoviti. Čini se da ćemo se držati provjerene metode dečka iz prvog videa!

Photo: instagram @janko_popovic_volaric

Komentari 0