Life&style

Ovaj slatki ruksak zapravo je prijenosni hladnjak za cugu - tko ga ne bi poželio?

  • Kakav sladak ruksačić. Najradije bi ga kupila kćeri ili nećakinji? Možda ipak bolje ne...
  • Najbolje je njegovati svoju infantilnu stranu i nabaviti ga sebi jer zapravo je riječ o hladnjaku
  • Idealno za druženja u parku, a znamo i koliko točno linemki u njega stane

Ako je suditi po stranicama koje prodaju svakakve zabavne sitnice, ukrase za kuću, opremu za plažu... svaštarije, jednom rječju, oblik ananasa opet je glavni hit. Ovaj veseli žuti ruksak tako je sladak da bismo si ga odmah kupile, makar imamo više od pet godina. Pa, nosit ću ga samo na plažu... opravdava se djevojčica u tebi i to potpuno bez potrebe.

Možda vas zanima Evo zašto prije i poslije posla ne bi trebala odgovarati na mailove Rubrika Life&style Life&style

Naime, ovo nije ruksak za barbike već hladnjak i to prvenstveno za piće. Barem ga tako reklamiraju na target.com gdje smo ga i pronašli. Dobro, nitko ti ne brani da u njemu nosiš i sendviče ili salatu od tunjevine, ali kad ljudi lijepo u popratnom tekstu kažu da u njega stane točno 20 limenki od 0,33 dl, nama prvo na pamet pada - pivo.

 | Autor: target.com target.com

Eto, za najnužnije kad ideš negdje gdje se okrijepa ne može kupiti... Cijena mu je 20 dolara (oko 140 kuna), a dolazi u još dva uzorka. Osim ananasa tu je i crveno-zelena lubenica, te za one "ozbiljnije", ruksak s vodoravim prugicama. Dvadeset dolara, dvadeset limenki, baš slatko. Ovo je najbolji pokretni bar koji smo vidjeli u posljednje vrijeme. 

Inače, unutrašnjost je od vodonepropusnog materijala, pa ako se nešto prolije neće iscuriti van, a s vanjske strane ima džepove, za otvarač i druge sitnice. Mi smo se zaljubili, a ti?

 | Autor: target.com target.com

Photo: target.com

Komentari 0