Life&style
Ovaj novi trend na Instagramu vješto koristi i naša poznata influencerica Ovaj novi trend na Instagramu vješto koristi i naša poznata influencerica

Ovaj novi trend na Instagramu vješto koristi i naša poznata influencerica

Instagram je naše omiljeno mjesto za stilsku inspiraciju i zabavu uz prvu jutarnju kavu ili kad god poželimo mali predah od obaveza. Otkako je predstavio Reels, novu funkcionalnost kojom možemo snimati, spajati i uređivati kratke video klipove, Instagram je postao još i popularniji. Trendu koji je zaludio svijet pridružili su se i naši poznati influenceri, a neki od njih već vrlo vješto koriste Instagram Reels.

Paula Sikirić, jedna od cool cura sa zvjezdanim statusom na Instagramu, među prvima je isprobala i usavršila snimanje kratkih i zabavnih Reelsa. Ona svojim pratiteljicama često dijeli tajne njegovanog izgleda, a njima nikad ne promaknu ni Paulin predivan makeup niti njezine frizure. Lijepa je influencerica ove jeseni odlučila skratiti kosu i dodati joj dublje tonove. Sve je, naravno, zabilježila svojom kamerom pa napravila zabavne Reelse i podijelila s fanovima.

Paula je sa svojim pratiteljicama podijelila i izvrsnu ideju za transformaciju izgleda samo promjenom frizure, uz identičan outfit i makeup. Sve frizure koje je Paula pokazala možemo jednostavno napraviti same kod kuće koristeći uređaj za ravnanje kose i pritom izgledati kao da smo upravo izašle iz salona. Potrebno je samo odabrati svoj look dana.

Paula pridaje puno pažnje njezi kose, čak i kada se zabavlja mijenjajući frizure i stilove - dugo je bila vjerna bobu u kraćoj ili dužoj verziji, a u posljednje vrijeme voli promjene pa se često poigra dužinom i tonovima. No, koliko god da joj je kosa duga ili kratka, uvijek pažljivo bira uređaje za oblikovanje i njegu koje koristi.

Budući da najčešće nosi savršeno ispeglanu kosu, Paulin je izbor MoistureProtect uređaj za ravnanje kose koji uvijek savršeno zaglađuje njezinu čvrstu kosu, čini je sjajnom i čuva od dodatnog isušivanja. To je moguće zahvaljujući MoistureProtect senzoru koji utvrđuje stanje kose 30 puta u sekundi te prilagođava temperaturu kako bi se sačuvalo zdravlje kose.

 | Autor: Paula Sikirić Paula Sikirić

Paula sa svojim pratiteljicama često dijeli i beauty savjete koje dobiva od stručnjaka za ljepotu s kojima surađuje, a onaj za kosu uvijek glasi - prije ravnanja ju je uvijek potrebno dobro osušiti MoistureProtect sušilom za kosu koje će pomoći zadržati prirodnu vlažnost kose i neće je isušiti. U tome će pomoći senzor unutar sušila koji mjeri površinsku temperaturu kose i automatski prilagođava toplinu više od 4000 puta tijekom jednog sušenja.

Ako i vi želite neodoljiv sjaj zdrave i njegovane kose, posjetite web stranicu s Philips MoistureProtect proizvodima i saznajte baš sve što vas zanima.

Photo: Envy Croatia