Life&style
Ovaj horoskopski znak imat će najljepše božićne dekoracije

Ovaj horoskopski znak imat će i ove godine najljepše božićne ukrase

  • Veseli li te pomisao na ovogodišnje božićno ukrašavanje? 
  • Onda si možda rođena u ovom horoskopskom znaku koji voli dekoraciju
  • Naime, ovaj horoskopski znak krasi velika elegancija 

Božićne pripreme su raznolike i vrlo individualne u svakom kućanstvu. Nekima je važno pečenje kolača pa rano počinju s medenjacima, kolačićima i sl. Drugi se fokusiraju na savršene darove ili najljepše pozivnice za večeru.

Za mnoge je ipak božićno uređenje doma od posebne važnosti. Dok neki ukrašavaju neposredno prije Božića, za druge se sve vrti oko teme ukrašavanja tjednima prije Božića. A čak i ako se, naravno, može raspravljati o ukusu, postoji horoskopski znak koji pridaje veliku važnost prekrasnom božićnom ukrašavanju: djevica.

Ovaj zemljani znak poznat je kao talent za organizaciju i ujedno ima vrlo perfekcionistički pristup svemu. Ne može se opustiti u neurednoj kući.

Prilikom ukrašavanja djevice nikada ne bi jednostavno nasumično postavile stvari na prozorske klupice ili ih tek tako objesile da vise. Djevice žele implementirati svestrani koherentni božićni moto u svoja četiri zida. I naravno, planiranje za to počinje nekoliko tjedana prije Adventa.

Djevice imaju talent da tradicionalno izgleda moderno. Za to se vole oslanjati na prirodne materijale, jer su fascinirani ljepotom i elegancijom prirode. Zatim to kombinira s neutralnim zlatnim i bijelim tonovima. Također će dodati elemente seoske kuće, nešto „starinski“. 

Možda vas zanima Ovo su najiskreniji horoskopski znakovi u astrologiji - možeš li pogoditi koji znak je na vrhu? Rubrika Life&style Life&style

Djevice uvijek biraju lijepo uzgojeno božićno drvce i pri ukrašavanju vole koristiti klasične crvene i zelene tonove. Točno znaju koliko je ukrasa dovoljno da njihova četiri zida nikad ne izgledaju pretrpano, ali ipak imaju taj „wow faktor“. 

Krajnji rezultat: jednostavno savršeno!

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0