Life&style

Ovaj Božić svi žele pink drvce!

Millennialsi obožavaju ružičastu, a u taj su trend ove godine uključili i Božić! Što kažeš, je li dosta crvene i zelene?

Moramo priznati da volimo tradicionalan Božić i sve popratne radosti - pečenje kolačića, pravi, zeleni bor koji se kiti točno na Badnjak, bakalar... Ipak, izgleda da mlađe generacije vole blagdanima dati twist pa već početkom prosinca kreću s dekoriranjem stana, a umjesto klasičnog bora odlučuju se za - ružičasto drvce!

Možda vas zanima 4 najcool božićno uređena kafića u Zagrebu Rubrika Life&style Life&style

Da, upravo je ružičasti bor najveći trend Božića 2017. Bilo da je riječ o bijelom boru s ružičastim ukrasima ili ružičastom boru s još više tonova ružičaste na sebi, ovaj trend prigrlile su mnoge blogerice i proširile ga diljem društvenih mreža, pogađaš, najviše na Instagramu, i to čak u 12.000 slika. Kao dodatak ružičastoj, najčešće se pronalaze zlatna, srebrna i bijela boja, a moramo priznati da izgleda fantastično girlie i slavljenički, čak iako je jako daleko od naše drage jelke koju volimo još od djetinjstva! Uvjeri se u to koliko je cool  može biti ovo atipično, ružičasto drvce...

 

A post shared by Krys Melo / Melodrama (@melodrama) on

 

A post shared by Hannah Elwood (@littleloppity) on

 

A post shared by Amina Mucciolo (@studiomucci) on

Photo: Instagram

Komentari 0