Life&style

Trudnica je doživjela mobbing zbog ovih fotografija

„The honest body project“ pokazuje trudnice onako kako uistinu izgledaju: sa strijama i kojim kilogramom viška. Ali, upravo zbog toga su prekrasne!

Strije, višak kilograma, nakupljena tekućina – u trudnoći ženama nije uvijek lako smatrati se lijepima. „The honest body project“ upravo zbog toga želi ohrabriti trudnice da vole svoje tijelo onakvo kakvo jest. Fotografkinja Natalie McCain fotografira trudnice i pokazuje ih na fotografijama onakve kakve ih je priroda stvorila – bez intervencije Photoshopa. Također pokazuje ženama koliko su lijepe! 

 | Autor: The Honest Body Project The Honest Body Project

Pljuvanje umjesto potpore 

Fotografirala je i trudnu Britanny Anne Dykstru, koja je inače model za punije žene. Kad je Britanny objavila svoje fotografije na Facebooku, nisu svi komentari bili baš najsjajniji. Zapravo, zapljusnuli su je ružni i uvredljivi komentari. Stranci, prijatelji, pa čak i članovi njene obitelji gunđali su nad fotkama. U nekim ružnim komentarima pisalo je kako je debela te – sudeći prema njenom izgledu – očito je i beba nevjerojatno debela i teška. 

 | Autor: The Honest Body Project The Honest Body Project

Kad je fotografkinja objavila priču u javnosti, dogodilo se nešto nevjerojatno 

Taj mobbing fotografkinja nije mogla podnijeti. Podijelila je priču modela na svojoj Facebook stranici sa svojim fanovima, te je navela kakve je sve gadosti trudnica morala čitati. Što se tada dogodilo, nije mogla vjerovati ona, niti Britanny: fotografija i priča su u nekoliko dana podijeljene više od 3000 puta, a sakupile su i 50.000 lajkova! Mnoge žene pričale su o svojoj trudnoći, kako su se osjećale i kako su neke i same bile žrtve mobbinga. To je ohrabrilo Britanny Ann… Super akcija! 

 | Autor: The Honest Body Project The Honest Body Project

Photo: Facebook/Predrag Suka
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar merida

    merida

    Baš me zanima, te osobe koje su pisale takve gnjusne komentare kako su one izgledale u trudnoći ili će izgledati te ako su pisali muškarci onda njihove bolje polovice. Jadno....