Life&style

Ova tri horoskopska znaka prave su kraljice drame

Neki horoskopski znakovi uistinu su „teški“ za svoju okolinu. Iz nekog razloga, s njima uvijek sve mora biti komplicirano…

Učinit će sve da privuku pažnju na sebe – podići će prašinu suludim ponašanjem i izjavama, a svaku će situaciju pokušati okrenuti sebi na korist. Čak i kad ne žele biti u centru pažnje, one nekako uvijek privuku svu pažnju na sebe – svi znamo barem jednu „kraljicu drame“! Ova tri horoskopska znaka naginju ka tome da budu prave kraljice drame… 

Možda vas zanima Muškarci rođeni u ova tri horoskopska znaka su najromantičniji Rubrika Love&Sex Love&Sex

Bik 

Bikovi žele s glavom kroz zid! Kod njih nema kompromisa. Nikad neće promijeniti vlastito mišljenje. U diskusijama su često glasni i prepotentni. Ako netko ne popusti u svađi s Bikom, drama ekstra klase mu je osigurana.

via GIPHY

Strijelac 

Strijelci vole svoju slobodu – i traže je. Ako ih netko pokuša prisiliti na nešto ili im nametnuti svoju volju, mogu postati prave furije i zaboraviti se. Rođeni u znaku Strijelca grabe neiskusno kroz život te često ne primjećuju koliko mogu povrijediti druge svojim direktnim i neobvezujućim ponašanjem. A to zapravo niti ne žele znati. Previše su ponosni za negativni feedback. 

via GIPHY

Možda vas zanima Kako se koji horoskopski znak nosi s prekidom? Rubrika Love&Sex Love&Sex

Ribe 

Vrlo su osjećajne pa su sklone previše razmišljati o svemu i nepotrebno preuveličavati stvari. Tko ne pazi na izbor riječi, mora računati s posljedicama. Naime, ribe su često zlobne i nemaju takta. Umjesto da se ispričaju, uvrijeđeno se povuku i dure se. 

via GIPHY

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0