Life&style

Ova tri horoskopska znaka najbolje lažu

Ruku na srce – svatko od nas ponekad u nuždi laže, zar ne? No, tko to radi najbolje?

Neki lažu vrlo rijetko, a neki pak češće – zapravo, kao da vole izmišljati i muljati. Zapravo, oni doista s veseljem 'uljepšavaju' priče i pričice te ih prenose ljudima oko sebe. Takve je ljude također jako teško uhvatiti u laži – a nitko ne laže bolje od ova tri horoskopska znaka. 

Blizanci: oni su umjetnici u komunikaciji i rado zagrabe duboko u kutiju s lažima kako bi nametnuli svoju volju i mišljenje drugima. Istinu 'namjeste' onako kako im odgovara. Zbog toga nikad nemaju grižnju savjesti, a i gotovo nemoguće ih je uhvatiti u laži. Pa malo laganja je dopušteno, ili?

 | Autor: Getty Images Getty Images

Lav: ponosni kakvi jesu, jako im je stalo do sebe i te 'laskave titule'. Zbog toga rado pretjeruju i često 'nakite' svoje priče kako bi ispali velike face. S lakoćom u sekundi izmisle dobre i originalne priče te jako paze na svaki detalj svojih laži. Upravo zbog toga ih je jeko teško otkriti. Oprez! 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Bik: točno znaju kako motati druge oko malog prsta. Ako moraju pri tome malo i lagati, to im nije problem. Najčešće lažu kako bi sebe pokazali u najboljem svijetlu te kako bi im se drugi divili. 

 | Autor: Getty Images Getty Images

Photo: Getty Images

Komentari 0