Life&style

Ova mama izgubila je 70 kilograma odrekavši se 4 namirnice

Suočavanje s fotografijom sa sinova prvog rođendana nagnala je ovu izvandredno upornu ženu da postigne pravo malo čudo. Ovo je njezina priča

U ljudskoj prirodi je da se ponekad volimo zavaravati, a s time bi se složila i Casey Gemmell. Naime, jedna situacija ju je dovela do toga da u potpunosti promijeni svoj život i percepciju tijela. Prije četiri godine ova je majka iz Australije organizirala proslavu rođendana svog tada jednogodišnjeg sina. Tema su bili superheroji. Casey je preko interneta naručila kostim superjunakinje Batgirl. Iako joj je kostim bio dosta tijesan, uspjela ga je obući na sebe. Proslava je prošla i za nekoliko dana su došle slike s proslave. 

 

A post shared by Casey Gemmell (@beautifulu_pinup) on

"Vidjela sam tu jednu sliku i pomislila: Ovo nije dobar kut, ovdje nešto nije u redu. Ali onda sam vidjela i drugu fotografiju - to je bio tek loš kut, još gori od prvog. Tražila sam sliku gdje sam dobro ispala, ali se ta slika nije dogodila!" 

Fotogtrafije su objavljene online i Gemmell se osjećala jako loše kada je to vidjela, pogotovo jer su društvene mreže preplavile njezine slike. Znala je da nešto mora učiniti po pitanju svoje kilaže koja je u tom trenutku iznosila 150 kilograma. Jedva je uspjela promijeniti sinu pelenu zbog trbuha. Sin joj je bio i najveći motivator za veliku promjenu koju je morala učiniti sa svojim životom. I što se dogodilo?
Četiri godine kasnije ova Australka je izgubila 70 kilograma!

 

A post shared by Casey Gemmell (@beautifulu_pinup) on

Kako je ovo uspjela? "Skinula sam aplikaciju 5K Runner, koja obećava učinkovitost. Svaku osobu koja sjedi po cijele dana prikovana za kauč ova aplikacija može natjerati da se pokrene, i to za 8 tjedana!" Ta aplikacija ju je neprestanim alarmom podsjećala na to da mora vježbati, posebno ako bi koji dan preskočila. "I tako nisam niti primijetila kada sam prvi put otrčala 5 kilometara bez stajanja!"

 

A post shared by Casey Gemmell (@beautifulu_pinup) on

No, Casey Gemmell nije stala samo na tome. Iz prehrane je izbacila sir, tjesteninu, kruh i sokove. Tako je Australka nastavila bitku s kilogramima. Posebno ju je motiviralo što se autom počela voziti uz klasičan vozački pojas, a ne dodatni koji je prije morala koristiti, a i odjeću je već mogla naći u standardnim konfekcijskim veličinama. 

No, osim trčanja, Casey je počela i dizati utege te izvoditi vježbe snage. "Moje tijelo se svakodnevno mijenja i moj mozak to nastoji pratiti tu bitku."

 

A post shared by Casey Gemmell (@beautifulu_pinup) on

Prvi koraci su najteži, i danas se u svojim postovima na Instagramu prisjeća. U početku joj je bilo mučno ići svaki dan u teretanu, no i to je svladala. Četiri godine poslije nije propustila niti jedan trening! Isto tako, velika podrška u borbi s težinom joj je bio i suprug, koji je obećao da će svaki dan trčati s njom. I to je obećanje ispunio. 

Casey Gemmell je u svome planu uspjela, no nije završila. Sada ima višak kože koji će pokušati kirurški odstraniti, a u tome bi joj mogli pomoći svi koji se prijave na stranicu GoFundMe i doniraju joj određeni iznos koji će joj omogućiti tu operaciju.

 

A post shared by Casey Gemmell (@beautifulu_pinup) on

"Nadam se da ću svoj put nastaviti i da ću motivirati i druge da isto postupe. Toliko je ljudi poput mene koji muku muče s kilogramima i želim im poručiti da ima nade!"

Photo: Instagram

Komentari 0