Life&style

Ova južnokorejska serija sad je najgledanija na Netflixu, s vrha ljestvice je srušila i "Squid Game"

  • Južnokorejska serija "Hellbound" zauzela je mjesto najpopularnije Netflixove serije na svijetu
  • Tako je s trona srušila i popularnu seriju "Squid Game", koja je 46 uzastopnih dana bila na prvom mjestu
  • Nasilna fantastična serija na vrhu je gledanosti u više od 80 zemalja unutar 24 sata od svog debija

Još jedna južnokorejska fantastična horor serija s Netflixa postala je preko noći globalni fenomen, s Hellbound-om koji je srušio Squid Game kao najgledaniju TV seriju na streaming platformi.

Sqiud game - serija Igra lignje Možda vas zanima 7 činjenica o megapopularnoj Netflixovoj seriji ''Igra lignje'' koje vjerojatno nisi znala Rubrika Life&style Life&style

 | Autor: Netflix Netflix Južnokorejska serija "Hellbound" zauzela je mjesto najpopularnije Netflixove serije na svijetu

Prema analitici FlixPatrola, Hellbound je postala trenutačno najgledanija Netflixova televizijska serija na svijetu, nadmašivši gledanost streaminga u više od 80 zemalja unutar 24 sata od debija serije. Serija se usredotočuje na zastrašujuće demone. Oni love grešnike koje je prethodno posjetilo nebesko biće da bi žrtvu obavijestilo o datumu i vremenu njihove smrti. Redatelj Yeon Sang-ho zamišlja Božji gnjev kao tri zadimljene, visoke zvijeri slične Hulku koje se pojavljuju niotkuda i bacaju ljude u automobile, zidove, bilo što, kao da su igračke za žvakanje. 

Najljepša Korejka koju smo vidjeli i zaštitno lice Louis Vuittona, što je još Sae-Byeok iz "Igre lignje"?

 | Autor: Netflix Netflix Južnokorejska serija "Hellbound" zauzela je mjesto najpopularnije Netflixove serije na svijetu

Divovska dlakava stvorenja spaljuju svoje žrtve i šalju ih u pakao, što je izazvalo izbijanje javne histerije i vjerskog žara. No, u jednoj od mnogih uzbudljivih intelektualnih ideja u seriji, ova serija ne govori o teroru čudovišta, već o tome što bi se dalje dogodilo - kako bi toliko ljudi izgubilo razum i osjećaj za sebe, pogotovo ako bi takva sila i gnjev došli kao osveta za ljudske grijehe. Kao i serija Squid Game, tako i ovaj hit ima dublju ideju iza brutalnog nasilja.

Možda vas zanima 5 teorija obožavatelja koje će potpuno promijeniti način na koji gledaš seriju „Igra lignje“ Rubrika Life&style Life&style

U Hrvatskoj se također trenutno nalazi na vrhu gledanosti. Squid Game, koja je premijerno prikazana 19. rujna, provela je 46 uzastopnih dana na prvom mjestu.

 | Autor: Netflix Netflix Južnokorejska serija "Hellbound" zauzela je mjesto najpopularnije Netflixove serije na svijetu

Procjenjuje se da je 142 milijuna kućanstava u 94 zemlje u listopadu pogledalo seriju, također istaknutu po svom ultra-nasilju i krvi. Procjenjuje se da je Netflixu donijela zaradu od 900 milijuna dolara. Ranije ovog mjeseca redatelj igre Squid Game, Hwang Dong-hyuk, rekao je da je druga sezona proslavljene serije na putu. "Trenutno sam u procesu planiranja. Mislim da je prerano reći kada i kako će se druga sezona odigrati", rekao je.

Photo: Netflix

Komentari 0