Life&style

Ova je mama posvađala Internet. Što bi ti učinila na njezinom mjestu?

Odlučila je preskočiti nagradnu ceremoniju svoje kćeri i umjesto toga otići na trening u teretanu. Ne moramo ni govoriti koliku je Internet dramu pokrenula svojom odlukom...

Ako netko zna koliko je teško biti roditelj, onda su to zaposlene mame. Jedna do njih je i TV reporterka Kristen Hewitt, blogerica i dvostruka dobitnica Emmy nagrade, koja je nedavno morala izostati sa dodjele nagrada u školi svoje kćeri kako bi mogla otići na trening. Ali je li njena odluka nužna ili tužna? Internet je podijeljen. 

“Učinila sam nešto za što će mnogi reći da je jako sebično, ali zaista mi je trebalo. Propustila sam kćerkinu školsku dodjelu nagrada kako bih mogla vježbati", napisala je u Facebook postu.

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

“Počela sam se osjećati krivom, ali onda sam se sjetila SEBE i koliko sam naporno radila za Dan zahvalnosti kada mog muža nije bilo kod kuće. Koliko je teško bilo balansirati između svoje anksioznosti, kuće, klinaca, ručka, kućnih ljubimaca i posla. I koliko je teško bilo ne imati ni jednu jedinu minutu za sebe."

Objasnila je svojoj kćeri kako će njezin tata i baka doći na ceremoniju i podržati je. "Rekla sam joj koliko sam ponosna na nju, ali i da moram raditi tu večer te se pobrinuti za sebe."

 | Autor: Facebook/Predrag Suka Facebook/Predrag Suka

Kristen je ovom odlukom i objavom htjela pokazati kako se i roditelji često susreću s teškim odlukama kada moraju doslovno birati između ljubavi prema djeci ljubavi prema sebi. I dok su se mnogi pratitelji složili s Kristen jer postavlja dobar primjer, ostali su je napali zato što bi po njihovom mišljenju "dijete uvijek trebalo biti na prvom mjestu".

S kojom god stranom se više složili, jedno je sigurno: svi zaslužujemo vrijeme za sebe i dajemo služeno dopuštenje svim mamama da se ponekad stave na prvo mjesto! 

Photo: Twitter

Komentari 0