Life&style

Ova djevojka kao da živi u 80-ima! Cijeli život je posložila kao da je u 1985. jer joj je današnji stil dosadan

  • Voliš 80-te? Ako i jest tako, vrlo je vjerojatno da ih ne voliš više od ove 20-godišnjakinje
  • Ona još uvijek kao da živi u svome omiljenom desetljeću, njegujući stil slavnih dana
  • Kaže da joj je današnji stil dosadan i da je u 80-ima sve bilo puno jednostavnije...

Za sve koji su bili prisutni 80-ih, sve nostalgičare kojima su te godine posebno primamljive, bez obzira jesu li ih doista doživjeli, jedna djevojka živi svoj san. Glazba i stil slavnih dana za Violet Sky su svakodnevica jer doista kao da živi u 80-ima!

I dok mi ostali gledamo filmove ili slušamo glazbu, a ponekad prigrlimo koji od šarmantnih modnih detalja, Violet je svoj život posvetila odavanju počasti svome omiljenom razdoblju i ponaša se kao da se otad ništa nije promijenilo. Evo kako je to moguće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violet Sky (@glitterwave80s)

Poznata na TikToku, YouTubeu i Instagramu, Violet ima gustu i jako kovrčavu kosu, šiške koje dijelom gotovo prekrivaju oči koje maže plavim sjenilom, oblači isprane traperice visokog struka i ravnog kroja i dijeli videe snimljene uz pomoć filtera koji podsjeća na videorekordere.

Možda vas zanima Ovu djevojku često zaustavljaju na ulici jer misle da je kći - princeze Diane! Rubrika Life&style Life&style

Obožavateljica benda Duran Duran, Ricka Springfielda i starih dobrih kazeta, ona izgleda kao najveća obožavateljica 80-ih jer joj je stil odijevanja, kao i života, gotovo identičan onome prije 40-ak godina. A Violet, koja ima 20 godina, tako živi posljednjih pet godina. Inspirirali su je - filmovi. "Odrastala sam obožavajući retro i vintage stvari. Mama je odrastala u 60-ima i 70-ima i s tim sam odrasla i ja. Onda sam se oslobodila i poželjela pronaći svoj put", započela je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violet Sky (@glitterwave80s)

"Gledala sam film Girls Just Wanna Have Fun iz 1985. i bio mi je super. Počela sam gledati sve više filmova 80-ih i slušati glazbu tog doba. Zatim sam počela skupljati stvari iz 80-ih i razmišljala zašto se ne bih tako i oblačila. I tako je to postala ogromna opsesija i evo me...", prisjetila se Violet za TueNight.

@glitterwave80s Lmk if you want to hear my actual opinions🤪 #GEICOGiveHappy #FFXmasSwitch #WhenRiftanSays #obvious ♬ original sound - 🌛

Pričala je i kako pronalazi stvari koje toliko podsjećaju na 80-te. "Kupujem gotovo sve rabljeno. Idem u posebnu trgovinu odjećom gdje imaju tonu ispranog trapera, a onda pregledavam i neke novije brendove", rekla je, dodajući da su ponekad njezin izvor stranice kao eBay i Depop.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violet Sky (@glitterwave80s)

Ipak, još uvijek ne može pronaći odgovarajući auto. "Auto iz 80-ih, primjerice Camaro ili slično. A to nije baš pametna odluka jer će se vjerojatno pokvariti", zaključila je Violet Sky koja se tako uistinu i zove. A ova zanimljiva djevojka ima i puno uzora iz svoga omiljenog razdoblja. "Većina inspiracije dolazi od glazbenika. Pat Benatar, Rindy Ross iz Quarterflasha, Martha Davis i Motels — Laura Branigan", ispričala je.

Puno toga pronalazi i na YouTubeu, i pronalazi dosta fizičkih stvari, ali ipak nema pristup svemu. "Uvijek se mogu kupiti kazete i filmovi za videorekordere, ali ta povezanost da nekoga nazoveš na telefonsku liniju, bez interneta i društvenih mreža - način komunikacije puno je drugačiji nego tada. I željela bih moći razumjeti tu nekadašnju jednostavnost", objasnila je.

I dok joj je na početku bila važnija glazba, sada, dok postaje starija i svijet postaje kompliciraniji s tehnologijom, žudi za jednostavnošću. A većina njezinih prijatelja uopće nije zainteresirana. "Znam ih cijeli život i njima to nije zanimljivo, jedino prijateljici Ronnie koju sam upoznala preko Instagrama i ispalo je da živi jako blizu. Većina moje zajednice je zapravo na internetu. Ne živimo blizu, ali imamo velike grupne razgovore", rekla je Violet.

I svoju je sobu uredila prema stilu iz 80-ih, a laptop skriva u ladici kako ne bi naručio vibru. A Violet ima i nekoliko nadražih stvari. "Zbilja volim svoj zeleni boombox, svoj neonski telefon i lampu. I imam bocu starog spreja za kosu iz 80-ih koju nikad nisam koristila, ali mi se uklapa u sobu", opisala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Violet Sky (@glitterwave80s)

A Violet je najvažnija jednostavnost. "Glazba je bila kreativna i originalna tada. Odjeća je bila hrabra i ekspresivna i kreativna - ništa nije bilo previše. Bile je uvijek puno kose i nikoga zbog toga nisu kritizirali. Žarke boje - bilo je puno više ekspresije", rekla je.

Možda vas zanima Djevojka je izgubila torbicu 1954. - pronađena je sa svim stvarima 65 godina kasnije! Rubrika Life&style Life&style

"Sve je sada minimalistički i neutralnih tonova, sobito dizajn interijera. Nekad je u shopping centrima bilo neonskih natpisa i bilo je cool. Sad je sve bilo i sivo, dosadno", zaključila je Violet, dodavši da njoj stil 80-ih još uvijek nije dosadio jer joj je - jako zabavno!

Photo: Instagram@gisou
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Legendo😀