Life&style

Ova "aplikacija za špijuniranje" za tren će ti otkriti lokaciju tvojih bližnjih, ali može se i zloupotrijebiti

  • FindMe: Find My Friends aplikacija je kojom možeš brzo pronaći lokaciju svojih prijatelja ili obitelji
  • Aplikacija ti može pokazati lokaciju svih tvojih kontakata
  • Najbolja stvar je što je besplatna za probno razdoblje

Ako trebaš saznati gdje se nalazi prijatelj ili član obitelji, obrati se svom Apple uređaju i aplikaciji Find My Friends, koja ti omogućuje da pratiš lokaciju osobe ili podijeliš svoju lokaciju sa svojim kontaktima.

Možda vas zanima Postoji aplikacija preko koje ćeš pokupiti stvari od bivšeg, kako ga više nikad ne bi morala sresti Rubrika Love&Sex Love&Sex

 | Autor: PR/Find My PR/Find My

Ova aplikacija mogla bi najveća noćna mora biti upravo nevjernim bračnim partnerima. Povezana je s Google Maps i dostupna je korisnicima IPhone-a. Na uređaj se prvo treba instalirati aplikacija, koja je besplatna za probno razdoblje, a nakon toga nudi mogućnost odabira odgovarajćeg paketa.Svoj trenutni položaj dijelite tako s drugima putem GPS-a, a tvoje ili njihove sličice su vidljive na karti.

Nova aplikacija osnažuje žene da samostalno putuju i stvaraju nova prijateljstva

 | Autor: PR/Find My PR/Find My

U promotivnom videu aplikacije prikazano je kako se vrlo brzo može pronaći lokacija bilo kojeg od tvojih kontakata, no i druga osoba mora je imati. Aplikacija nudi mogućnost točne lokacije tvojih prijatelja ili članova obitelji na karti. Još jedna značajka jest što možeš vidjeti njihovu povijest putovanja, te također dobiti uvid kad napuste dom ili  dobiti pravovremene obavijesti kada stignu na određeno mjesto ili ga napuste.

 | Autor: PR/Find My PR/Find My

Nakon instalacije, možeš stvoriti različite krugove za svoje prijatelje i obitelj te u krug pozvati onoliko ljudi s koliko želiš dijeliti lokacije. Također možeš označiti svoja omiljena mjesta na karti pomoću unaprijed postavljenih postavki (kao što su posao, dom ili škola) ili odrediti nova (npr. restorani, kina, svoja tajna skrovišta - što god želiš) i dijeliti svoju lokaciju s članovima kruga. Vrlo je korisna i ukoliko ne možeš pronaći telefon, jer aplikacija pronalazi lokaciju telefona u slučaju da je izgubljen ili ukraden.

WhatsApp unaprijedio je neke od svojih opcija Možda vas zanima WhatsApp uvodi novu opciju koja će se svidjeti svima koji žele privatnost, hoćeš li je koristiti? Rubrika Life&style Life&style
Photo: PR/Find My
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zeljko66

    Novinari - dajte se prvo informirajte pa onda pišite gluposti. Pišete nešto u što se ne razumijete i nemate pojma o čemu se radi. Napisali ste totalnu neistinu. Aplikacija nije i ne može biti za špijuniranje i NITKO NE MOŽE ... prikaži još!
  • manfred

    ne volim kad me spijunira