Life&style 28. kolovoza 2018.

Ova 4 sna znače da bi se uskoro mogla udati

Thinkstock.

Ako se sjećaš da si u skorije vrijeme sanjala neke od ovih snova, pripremi se za svadbena zvona

U ljudskoj je prirodi da si pokušavamo objasniti život i da tražimo tajne znakove koji nam ukazuju na neke buduće događaje. Upravo zato mnogi ljudi čvrsto vjeruju u simboliku snova i njihovu moć. Od naviještanja sreće, tuge, nedaća ili poslovnih uspjeha, svaki san može otkriti mnogo toga, pa čak i kada ćeš se udati. Prema vjerovanjima, postoji nekoliko snova koji su siguran znak da ti vjenčanje "kuca na vrata". Otkrij ih u nastavku: 

1. Gradnja zida

Zid je simbol ograničenja i prepreka, no to ne vrijedi i za tvoje snove. Tako snovi o preskakanju zida znače da ćeš uspješno preskočiti sve prepreke koje ti se nalaze na putu, snovi u kojima rušiš zid označavaju uništavanje tih prepreka, dok snovi u kojima vidiš ostatke zida znače da je pred tobom pozitivno životno razdoblje. Ako u svojim snovima gradiš novi zid, pripremi se za udaju! Naime, gradnja zida u snovima predznak je skorašnje svadbe

2. Zeleni vijenac

Vidjeti vijenac u snu znači da ćeš uspješno izbjegavati sve brige i probleme. Zlatni vijenac predznak je dugog i sretnog života, crveni vijenac označava vjernu ljubav, dok zeleni vijenac označava da ćeš se uskoro udati. No, postoje i vijenci koje nije dobro vidjeti u snu. Riječ je o onim cvjetnim i napravljenim od granja koji predstavljaju brige u ljubavi i označavaju opasnost. Nadamo se da njih nećeš vidjeti u svojim snovima!

 | Autor: Thinkstock Thinkstock

Možda vas zanima... Snove možemo isprogramirati - i riješiti se onih loših Rubrika Life&style Life&style

3. Drvo trešnje

Ako se ovo ukusno voće našlo u tvojim snovima, prava si sretnica. Naime, trešnje u snu označavaju da ćeš uskoro upoznati osobu koja će te oduševiti na prvi pogled. Ako u svom snu bereš trešnje, to označava uzbudljivu avanturu, a ako ih jedeš, pred tobom je povoljno zdravstveno razdoblje. Ako se želiš uskoro udati, nadamo se da će se u tvojim snovima naći drvo trešnje jer ono označava upravo to - skorašnju udaju. Još ako je to drvo u cvatu, predviđa ti se radostan bračni život. 

4. Jahanje ždrijebeta

Ždrijebe u snovima označava ispunjenje najvećih životnih želja. Ako je među njima i ona da se uskoro udaš, u svom bi ga snu morala jahati. Jahanje ždrijebeta predstavlja brzu odluku o ulasku u bračni život s kojom bi mogla iznenaditi sve svoje bližnje. Kupovina ždrijebeta ukazuje na ostvarenje planova, poklanjanje implicira na to da ćeš nekoga obradovati, a prodaja da radiš posao koji voliš. No, nije sve tako ružičasto. Ako ti netko u snovima ukrade ždrijebe, mogla bi se nekoga iznevjeriti, a ako ga u snu dobiješ na poklon, predviđa ti se neugodno iznenađenje. 

Komentari 0