Life&style

Ova 3 horoskopska znako stvarno ne vole biti sami

Uživaš kad si napokon malo solo i imaš svo vrijeme ovog svijeta samo za sebe ili se radije sakriješ u samoću sobe i patiš u tišini prekrivena plahtom preko glave?

Svaki horoskopski znak ima neke karakteristike koje ga odlikuju i čine posebnim. Neki uživaju u društvu i vole nalaziti nove prijatelje. Drugi su uvijek spremni pomoći i rado su u čvrstoj, dugotrajnoj vezi. Za neke horoskopske znakove je veza koja dobro funkcionira najbitnija. Međutim, ako ovim horoskopskim znakovima pukne veza i moraju biti solo, oni su najnesretniji od svih…

1. Blizanci 

Rođeni u znaku Blizanaca vrlo su društveni i rado sklapaju nove kontakte. S njima se može razgovarati o svemu te vole izmjenjivati iskustva. Bez redovitog kontakta ubrzo se počnu osjećati osamljeno. Tako im je i u solo-fazi. Osjećaju se napušteno te im užasno nedostaje netko da bude uvijek uz njih. 

via GIPHY

2. Vaga 

Vaga je jedan od najdruštvenijih znakova i voli kontakt s ljudima oko sebe. Teži harmoniji i vrlo je brižna. Njene društvene kvalitete pomažu joj da brzo sklapa nova prijateljstva i veze. Ali, Vage se bez partnera i ljubavi osjećaju osamljeno te budu vrlo nesretne. 

via GIPHY

Možda vas zanima Ova tri horoskopska znaka su muškarcima neodoljiva Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Vodenjak 

Vodenjak se rado okruži s puno ljudi. Vrlo je društvena osoba i voli putovati s ekipom. Dobra grupna dinamika jako je bitna za Vodenjaka i bez redovitih kontakta osjeća se usamljeno. Tako je i sa vezama. S partnerom je ovaj horoskopski znak puno sretniji. 

via GIPHY

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0