Life&style

Otvorene su prijave za novog gradonačelnika MiniPolisa

  • U dječjem gradu je u tijeku izbor za 2. gradonačelnika koji će obnašati svoju dužnost čak godinu dana. Uz obveze koje će imati, još više će se razveseliti brojnim pogodnostima koje mu ovom titulom pripadaju

Uskoro istječe mandat prvog gradonačelnika MiniPolisa, a na tu funkciju dolazi novi mališan koji će se obvezati na razne zanimljive zadatke, ali i iskoristiti mnoštvo pogodnosti u kojima će uživati.

Svi dječaci i djevojčice u dobi između 6 i 12 godina imaju priliku zavladati dječjim gradom na godinu dana i u tome razdoblju razviti svoje samopouzdanje, kao i pokazati sposobnosti vođenja kroz sudjelovanje u mnogim zabavnim eventima i aktivnostima.

Tijekom godine bit će niz gradonačelničkih dužnosti u koje će se trebati uključiti. Ponajprije, tu je prisustvovanje najvažnijim događanjima u dječjem gradu i sudjelovanje u otvaranju novih sadržaja, meet up druženje, ali i predavanje mandata sljedećem gradonačelniku.

Ovo je jedinstvena prilika za sve obožavatelje dječjeg grada, jer će pobjednik natječaja, uz mnogobrojne pogodnosti, dobiti i godišnju ulaznicu za MiniPolis – pa to je najbolji dječji poklon, zar ne?!

Ako se vaše dijete voli dobro zabavljati i još više obožava dječji grad, uživa u druženjima, nastupima i jedva čeka prerezati vrpcu pred ostalim uzvanicima na ceremoniji proglašenja – to je to, brzo snimite kratak video predstavljanja i  ispunite prijavnicu na minipolis.hr.

Prijave traju do 6. listopada, a proglašenje novog gradonačelnika će se održati u subotu (12.10.) u 11h.

Photo: Promo

Komentari 0