Life&style

Otvorene prijave za jubilarno 10. izdanje Zagrebačkog noćnog cenera, trči se pod sloganom "Glavu gore!"

  • Otvorene su prijave za jubilarno 10. izdanje Zagrebačkog noćnog cenera  
  • Zagrebačka atletska ulična utrka na 10 kilometara kroz centar grada tijekom prvog dana prijava već je popunila 50% svojih kapaciteta
  • Ovogodišnje izdanje održat će se u nedjelju, 7. studenog pod sloganom "Glavu gore!" 

 U četvrtak, 23. rujna, u simbolično vrijeme – 10:10 – otvorene su prijave za jubilarno 10. izdanje Zagrebačkog noćnog cenera. Popularna zagrebačka atletska ulična utrka na 10 kilometara kroz centar grada tijekom prvog dana prijava već je popunila 50% svojih kapaciteta, a mjesta je sve manje, stoga se pozivaju svi zainteresirani trkači da čim prije osiguraju svoje mjesto na startnoj liniji.

 | Autor: PR/Ženeinovac PR/Ženeinovac Otvorene su prijave za jubilarno 10. izdanje Zagrebačkog noćnog cenera

Ovogodišnje izdanje održat će se u nedjelju, 7. studenog, pod sloganom "Glavu gore!" kao podsjetnikom na optimizam te izdržljivost koji su nam bili potrebno kroz turbulentno razdoblje protekle dvije godine. Natpis s istom porukom također je vidljiv iznad kipa na glavnom gradskom trgu gdje će ove godine biti start i cilj utrke. 

 | Autor: PR/Ženeinovac PR/Ženeinovac Otvorene su prijave za jubilarno 10. izdanje Zagrebačkog noćnog cenera

Osim nove lokacije, novost je i timska utrka, stoga se pozivaju grupe od 10 ili više trkača da oforme svoju natjecateljsku ekipu te krenu u lov na pobjednički timski pehar. Uz ostale standardne favorite ravnu i brzu stazu, uzavrelu atmosferu te startni paket (majica, medalja, sportska marama) koji je ove godine u prikladno zlatnom ruhu, pozivamo te da se prijaviš na jubilarno izdanje Cenera – dok mjesta još ima!

Više informacija o utrci dostupno je na www.cener.hr 

Photo: PR/Ženeinovac

Komentari 0