Life&style

Otkrivamo ti whatsapp trik za koji ne zna mnogo ljudi - i zbog kojeg ćeš ponovno zavoljeti zanemarenu funkciju

  • Jedni ih vole, a drugi mrze: govorne poruke na WhatsAppu! 
  • Ne vole ih i zbog toga jer ih se ne može preslušati bez da ih drugi čuju - osim ako nemate slušalice
  • Međutim, to nije istina – s ovim trikom će i protivnice glasovnih poruka nanovo otkriti ovu funkciju 

Ako si dosad mislila da glasovne poruke poslane preko WhatsAppa možeš preslušati jedino glasno na zvučniku ili sa slušalicama na ušima – varaš se! 

Naime, postoji jedan trik na "chat-app“ za koji rijetko tko zna. Kako bi čula glasovne poruke na mobitelu, ne trebaju ti slušalice kako bi mogla u miru poslušati poruku, odnosno da je ne čuju drugi. Naime, možeš jednostavno držati mobitel na uhu. Govorna poruka će se tada sasvim tiho (samo ti ćeš je čuti) reproducirati – preko zvučnika „slušalice“. 

Možda vas zanima Zašto žene mnogo češće šalju poruke sa svojim golišavim fotografijama nego muškarci Rubrika Love&Sex Love&Sex

via GIPHY

Evo kako to funkcionira 

Dakle, stisneš „play“ za preslušavanje poruke te odmah staviš mobitel na uho. Prvi tonovi će se možda čuti glasno, ali čim staviš mobitel na uho poruka će se čuti iz slušalice. S ovim trikom možeš bilo gdje preslušavati svoje glasovne poruke – bez slušalica ili bez straha da će ih netko drugi čuti! 

via GIPHY

Možda vas zanima Želi li on ljubav ili samo seks? To možeš iščitati između redaka u njegovim porukama... Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0