Life&style

Otkrivamo ti top 6 romantičnih božićnih filmova koje ne smiješ propustiti pogledati

  • Prosinac slovi za jedan od najromantičnijih mjeseci, a posebnu draž daju mu božićni filmovi
  • Donosimo ti popis šest sjajnih romantičnih filmova koje obavezno moraš pogledati ove zime
  • Sve božićne filmove pronađi na Pickbox NOW i uživaj u filmskoj božićnoj čaroliji

Postoji nešto magično u božićnim blagdanima što cijeli prosinac čini tako romantičnim. Posebnu romantičnu atmosferu stvaraju božićni filmovi koji su idealni za gledanje udvoje. Pickbox NOW u prosincu prikazuje pregršt božićnih filmova, a mi vam donosimo ljestvicu od top šest romantičnih filmova. Uživajte u romantičnoj atmosferi i podsjetite se da je u ovo magično božićno vrijeme sve moguće, pa tako i sretno zaljubljivanje! Sve božićne filmove pronađi na Pickbox NOW, zaljubit se i prisjeti da je tijekom ovoga magičnog doba godine zaista sve moguće!

1. PEPELJUGIN BOŽIĆ ( A CINDERELLA CHRISTMAS)

Moderna adaptacija klasične bajke oduševit će vas romantičnim božićnim ugođajem. Glavni je lik Angie koja puno radi i trudi se u ujakovoj kompaniji, no njezina sestrična Candace preuzima sve zasluge. Kad Angie uzme slobodan dan kako bi otišla na božićni bal, maska i haljina omoguće joj da se opusti i zabavi. Tijekom bala zapne za oko Nicholasu, bogatom neženji. Prije nego što otkrije svoj identitet, Angie napusti bal i ostavi Nicholasa u potrazi za misterioznom ženom.

 

2. OBITELJSKA KUĆA (THE CHRISTMAS COTTAGE)

Legenda kaže: „Svaki par koji provede noć u božićnoj kolibi imat će vječnu ljubav.“ Ipak, Lacey Quinn ne vjeruje u bajke niti vjeruje u legendu božićne kolibe. Kako je kuma svojoj najboljoj prijateljici Avi, njezine obveze uključuju dekoriranje kolibe za novovjenčane. Jednostavan zadatak, činilo se, no nije računala na pomoć seksi Eana Callahana, mladenkina brata. Noć provedena u romantičnom okruženju dok vani vije mećava pobudi Laceyne sumnje mogu li se bajke uistinu ostvariti.

 

3. SAVRŠENI BOŽIĆ (A PERFECT CHRISTMAS)

Božićna romantična komedija vrti se oko novovjenčanog para Cynthije i Stevea koji planiraju svoj prvi zajednički Božić. Žele da sve prođe savršeno jer im u posjet dolazi rodbina, no Cynthia saznaje kako je trudna prije nego što su to planirali, a Steve naglo dobije otkaz. Ove velike novosti par odluči tajiti od svojih obitelji.

 

4. BOŽIĆ BEZ MENE (MISS ME THIS CHRISTMAS)

Netipična romantična božićna komedija vrti se oko rastave. Na Dan zahvalnosti Regina i Franklin odluče se rastati. Kako se približava Božić, Regina odsjeda u istom hotelu gdje su se vjenčali. Započinje strastvenu romansu s Ulyssesom, ekscentričnim milijunašem i pokušava racionalizirati da je njezin brak gotov.

 

5. MOJA BOŽIĆNA LJUBAV (MY CHRISTMAS LOVE)

Nepopravljiva romantičarka Cynthia vjeruje u vječnu ljubav, no čini se kako nikada zapravo nije dala šansu nijednom muškarcu. Netom prije Božića počinje dobivati darove od misterioznog čovjeka. Pokušava otkriti tko je on nadajući se da bi upravo on mogao biti onaj pravi.

 

6. KRALJEVSKI BOŽIĆNI BAL (A ROYAL CHRISTMAS BALL)

Nevjerojatna božićna kraljevska priča vrti se oko kralja Charlesa, 39-godišnjeg neženje koji nema pratnju za božićni bal. Sjeti se simpatije iz doba studiranja u Americi te je ubrzo pronađe. Ona se nikad nije udala, no odgojila je 17-godišnju kćer koja bi mogla biti njegova kći, i princeza njegova kraljevstva.

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram

Komentari 0